Arcidegzsába

Téma címkék:
2019.10.29. 08:40

Sziasztok! Azért írok, mert 6 éve szenvedek arcidegzsábától. Először, mint sok más embernek a sorozatos fájdalom miatt kihúztak egyik oldalon több fogamat, mire rájöttem, hogy nem a fogaimmal volt a probléma. Erős villámszerű fájdalommal kezdődik, majd nagyon erős vándorló fájdalomba megy át, hol a szemem, hol a felső fogsorom, hol az alsó fogsoromnál érzek fájdalmat. […]


Buntudat

Téma címkék:
2019.10.28. 09:39
cennetreni115

Édesanyam alkoholista .amikor velem volt terhess mad ivott De a édesapamtol sikerult meg szabadulnia igy jott ossze a neveloapamal. Lett volna 3 mostoha tesom ,ketten meghaltak mikor megszulettek Masik 11 honapot elt allotolag anyam szerint. En oltem meg pedig nem Beteg volt Aztam jott a masik csapas neki, azt hitte szerelmes vok a neveloapamba es […]


Agydaganat?

Téma címkék:
2019.10.26. 17:59

Sziasztok.èn kb másfél éve szenvedek fejfájástol,ami utóbbi fél évben már Rohamokkal jár.jon a bal oldalon egy erős fejfájás majd homályos és kettős látás kíséri.volt hogy összeestem és akadozott a szemem is.apranax550mg őt szedek ami használ.ezt írták fel nekem.mr vizsgálat cystat mutatott ki azon a helyen ahol fejfájásaim vannak.plusz mandibula és maxilla területèn több körülírt csontelváltozást […]


Orvosi kérdés Pajzsmirigy vizsgálati eredményről

2019.08.03. 17:11

Tisztelt Közösség! Szeretném ha olyan valaki válaszolna a kérdésemre, aki profiként tudja értékelni az alábbi leletemet. FT3 Eredmény 5.02 Mértékegység pmol/L Referencia érték 3,50-6.60 FT4 Eredmény:13.91 pmol/L Referencia érték:11.50-22.70 Anti-TPO <28 IU/mL Referencia érték: .0-60.0 TSH 1290 mlU/l Referencia érték: 0,550-4.780 Kémiai megjegyzés – Eredmény <15 A leletet privát készíttettem, de ott nem értékelték sajnos. […]


Hibáztam, nem hivtam mentőt, ez lett a vége

Téma címkék:
2019.07.30. 14:31
Murmann Laszlo

Ez egy tanulságos,egyben szomorú történet. Ezt az egészet annak idején a megyei kórház rontotta el.kompromitáló leletek tüntek el.ekg-k.holterek.mentőben készitett ekg..megmondták.hogy melyik vizsgálattól.nem lehetek rosszabbúl az egyik a terheléses a másik az elektrofiziológia vizsgálat után.felelős nincs. Ime a történetem: Arimias pulzus,bal kamra hipertrophia,59 mm.vlot vesek,spvt-k,vezetési késés ,pitvarfribrilláció,kamrai tachicardia,supraventlicularis tachicardia,qs komplexus,st-t eltérések,széles prs tachicardia 126qrs,sineoralis,funkcionalis szárblokk,av vlokk,bal […]


HCC

Téma címkék:
2019.06.28. 06:37

Sziasztok! Tudom,hogy erre a kerdesre nem lehet pontosan valaszolni,de talan van valaki akinek az ismerose mar atesett ilyenen.Apukamnak majsejt rakot diagnosztizaltak.(szovettan igazolta HCC).Sajnos nem lehet megoperalni,mar 8 cm-es a daganat.Apukam 78 eves.Volt TACE kezelese 3x ami nem hozott eredmenyt,a daganat merete nem csokkent,sot meg nott is egy keveset.Az orvos nem biztatott semmi joval…A kerdesem az […]


Hepatitiszből májzsugor

Téma címkék:
2019.05.05. 16:26

Kérdésem lenne, hogy van-e felső határa a májtranszplantációnak.


Azt mondjak telhetlen vagyok

Téma címkék:
2019.04.05. 04:45
renataemm25

Nem vagyok telhetlen csak van szuksegem par dologra es olyan Nagy keres


Meg akarok halni

Téma címkék:
2019.04.03. 06:10
renataemm25

Nehez csaladi korbol vagyok edesanyam alholista Apamat nem ismerem ezer helyen nevelkedtem mindenki azert buntett mert meg szulettem


Pajzsmirigy alulmuködes hashimotoval

2019.03.13. 21:33

2,5 eve lettem beteg. Nem fogadtam el sem a letroxot, sem az eltiroxint. Mindkettö egy másolat, adják boldog boldogtalannak es nem törödnek a mellékhatásokkal, vagy aztal hogy egyeseknek nem használ. Én kibuliztam a kezelö orvosomnál egy eredeti gyogyszert SYNTROXINE a neve, 13 mkg tol 270 mkg ig lehet adagolni, kinek menbyi kell. Olivaolajban vanfeloldva a […]



 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close