Saját történetem a hepatitis c vírus fertőzésrol

Téma címkék:
2020.10.27. 12:52

Sziasztok! Valentina vagyok 28 éves fiatal lány aki jelenleg hepatitis c vírus fertőzés betegséggel küzd! Június elején mentem el borgyogyaszhoz mivel test szerte tele voltam ki utesekkel, erős bőr viszketés fáradság, mindenért ideges ingerült voltam,az orrombol és a számból furcsa rodhado szagok jöttek mondom mi ez?? Továbbra sem ment le a ki ütés bármit alkalmaztam rá! De viszont a kiütések meg jelenese két éve kezdődött és nm vettem komolyan aszt hittem allergiás vagyok valamire vagy a borotva okozza!! Két év után a kiütések meg jelenése után mondtam hogy elég én el megyek borgyogyaszhoz! Ott mondták hogy csalán ki ütés is van de viszont mondtam nagyon erős viszketésem is van és úgy érzem mintha mindig náthás lennék, erős acnes kiütések jelentek meg rajtam a dr nő meg nézte azt mondta csinálnak egy labort! A labor vizsgálati lapon láttam be volt a hepatitis jelölve! Mondom csak nm vok az a dr nő?? mondta nem kell meg ijedni ok mindenkinél el végzik ezeket a vizsgálatokat! Egy hónap múlva értesítettek hogy meg van az eredmény hepatitis c vírus pozitivitas! Meg ijedtem mondom hogy kaphattam el ez volt bennem! A dr nő elkuldott a belgyógyász dr nőhöz aki ezzel foglalkozik az eredmény is ott volt már meg egyszer le vették ott a vért serologiai laborba küldtek ott már biztos volt hogy hepatitis c vírus fertőzésem van! Mondta a dr nő telefonál ha van eredmény ez is pozitív lett meg kérte a szükséges engedélyt a kezelesre egy hónap után lett engedély! Teszem hozzá ha nm telefonálok nm is tudom mikor mehetek a receptert! Elmentem a receptert kezembe nyomták annyit mondott egy adag nm maradhat ki mert nm fog hatni!semmi információ a kezelessel kapcsolatban se eredményeimet nm kaptam meg se semmit nm tudok nagyon mai napig sem! Ezzel el is jöttem a patikában mondták a dobozt ha ki nyitom ott találom miből mennyit kell szedni! Négy napja szedem a gyógyszert exvierat és viekirax ot remélem hatni fog! Soha nem szedtem gyógyszert mint most csak ezt a kezelest! Nm tudom hogy fog hatni annyit tudok a vírus számom három millió se többet se kevesebbet nm tudok aszt se tudtam eddig mi az a hepatitis! Remélem és bízok istenben hogy sikeres lesz a kezelés és minden sors tarsamnak kívánom hogy sikeres legyen aki a hepatitis c vírus fertőzés ellen küzd!

ungarjohanna
#29437 ungarjohanna hozzászólása: 2020.11.25. 15:39

Sziasztok!
Régen jártam már erre! Hála az égnek már nincs szükségem lelki támogatásra a hepa c miatt! De örömmel látom Nóra tartja a frontot és bíztat benneteket a sikerre! Nekem Nóra volt a legfőbb lelki támaszom,meg még sokan voltunk akkor,azt gondoltam már nem is létezik ez a szemét vírus!
Kitartás és nagy 0 a vírusszámláláson!

nora51
#29438 nora51 hozzászólása: 2020.11.26. 20:36

Drága Hannika, de jó, hogy itt vagy! Itt már mindenki meggyógyul manapság, nem úgy, mint mikor régen mi várakoztunk reménytvesztve… Remélem jól vagy! Vigyázz magadra, mert most a covid vírus szemétkedését kell kicseleznünk! Maradj egészséges!!! Ölel: nora51

Kedves Valentina, úgy kell megbeszélni a hepa-kontrollok időpontját, és vele a gyógyszerelhozási alkalmakat, hogy bizony ki kell számolni…Inkább előbb menj oda és hozd el, mint később! Mert ne maradjon már ki egy gyógyszerbevevési alkalom sem!
Remélem, minden oké! Írjál, hogy vagy?
Szeretettel: nora51

#29439 Valentinaserona12@gmail.com hozzászólása: 2020.11.26. 20:45

Szia Nóra! Köszönöm jól vagyok csak telnek a hetek és reménykedem a jóban! Igen mindig pontosan megyek a gyógyszerekert ebbe nincs gond csak az orvos sajnos nm foglalkozik semmivel sem! Mikor ott vagyok nem is köszön nem meg hogy még kerdezne hogy hogy vagyok egy asszisztens adja át a receptet le veszi a vért olyankor mikor megyek a receptet és ennyi! Hát nm tudom bizhatok e a jóba mert még semmit nm tudok kételyek közt vagyok hogy a doktornő meg a vér képről sem tájékoztat mikor egy hónapba egyszer megyek a gyógyszerert olyankor veszik le de semmi hát nm tudom így mire számítsak!! De köszönöm szépen hogy érdeklődsz valamikor kicsi fáradság jön elő de viszont jobb mint az előtt itt ott ki ütés de nm vészes ezeket le számítva teljesen jól érzem magam!! Köszönöm szépen kedvesseged Nóra!

nora51
#29441 nora51 hozzászólása: 2020.12.02. 01:48

Hát igazából így a gyógyszerszedés hetei alatt nem nézik a vírusok számát, csak azt nézik, milyen a vérképed. Azt nézd meg a leleten, mennyi a GOT, GPT, GGT, vagyis a májenzimek.
Ha csökkenő tendenciát mutatnak, abból arra lehet következtetni, hogy döglenek a vírusaid.
Hasonlítsd össze egy gyógyszerelést megelőző lelettel.
Nyugi, meg fogsz gyógyulni. Remélem, a vérképedről kapsz leletet a kezedbe. Ha nem, kérjél!!!!!
Szeretettel: nora51

#29434 Valentinaserona12@gmail.com hozzászólása: 2020.11.15. 11:34

Szia! Köszönöm a biztató szavakat csak most egy a baj hogy kevesebb a gyógyszerek mint amennyi kéne mivel 2 viekirax öt kell reggelente be vennem és csütörtökön kell az új adagert menni nm tudom kedden már csak egyet tudok be venni belőle és már a keddi adagbol hiányzik 1 db és szerda csütörtökre már reggelre egy sem tehát ilyenkor mi a teendő várom olyanok segítséget akik ebben jártasak ha tudnak az ijenrol köszönöm

nora51
#29432 nora51 hozzászólása: 2020.11.14. 01:45

Ne legyél ideges, meg fogsz gyógyulni! Ha valami mellékhatás lenne, ne ijedj meg tőle, majd elmúlik. Van akinek többször kell WC-re menni, van aki rosszul alszik eleinte, netán fáj a feje., van akinek semmi. Fő, hogy ne hagyd abba a szedést. Étkezz egészségesen, egyél piros, lila növényeket (cékla, lilakáposzta,lilahagyma,gránátalma, paradicsom, retek, kékszőlő,stb, mert a bennük lévő anyagok antioxidáns hatással bírnak, és az most támogat téged.Ha van módod rá , mozogj is rendszeresen, de pihengess is. Fő a nyugalom, meglátod, meggyógyulsz!
Ezt kívánja neked:
nora51, aki két és fél éve gyógyult meg.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close