Egyensúlyozóideg gyulladás

2010.06.13. 09:37

Régebben már írtam a betegségemről. Szédülésem, illetve fülzúgásom volt… Mondták az orvosok, h sokáig fog tartani, de ilyen hosszú időre azért nem mertem gondolni. 6 hónapja van ez nekem és most kezdenek csökkenni a tünetek. Betasercet szedem, néha még érzem, h húz a fejem és nincsen egyensúlyom de legalább már nem állandó. Kaptam Nootropilos infúziót az is sokat segített. Csak azért írok, ha más is kűzd ezekkel a problémákkal, nagyon sok türelem kell hozzá, és hinni benne hogy egyszer úgy ébredünk, hogy érezzük a talajt magunk alatt. Mindenkinek kitartást ezekhez a betegségekhez!

Judit

#1873 kamilla hozzászólása: 2011.01.04. 13:55

Szeretném kérni,akinek meg van a labyrynt torna,küldje át nekem a: fitness86@gmail.com e-mail címre.Nagyon köszönöm,talán nekem is segít.

#1872 peppe2511 hozzászólása: 2010.06.15. 10:57

Kedves Judit!

Én is ezzel a problémával küzdök(szédülés,fülzúgás) már másodszor 5 éven belül.Először én is kaptam notropilos kezelést és félévig én is szedtem a betasercet,de így is fél évig tartott hogy rendbe jöttem.Most újra előjött a dolog,talán kicsit enyhébb formában.A háziorvosom most betahistint írt fel azt szedem,de nem igazán érzem,hogy sokat segít.Egyik sortársunk (Ildikó710713)is hasonló gonokkal küszködött,de neki már segített egy bizonyos labyrynt torna.Én is szeretném kipróbálni,hogy mielőbb leszállhassak a hintáról,de sajna Ildikó már egy ideje nem jelentkezett be és nem tudom elérni a torna leírását.

Kérlek téged vagy bárkit aki ismeri a labyrynt tornát,küldje el nekem a 631911@vipmail.hu címemre!

Köszi!

Mindenkinek kitartást kívánok,aki ezzel a problémával küzd!

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close