10 új közösség

Téma címkék:
2010.11.24. 09:49

Nagyszerű látni, hogy sorra jönnek létre a Várószobán az új közösségek.

A legújabb közösségeink:

- agorafóbia: Az agorafóbia a kóros mértékű szorongás egyik formája, melyben a beteg félelmet csak akkor él át, ha valamilyen biztonságos környezetet el kell hagynia.
-
alkoholizmus: Szenvedélybetegség, mely az alkohol kitartó fogyasztásával jár a negatív következmények dacára. A legveszélyesebb drogként tartják számon.
- allergia: Az allergia az immunrendszer túlzott reakciója olyan anyagokra, melyek normális körülmények között semmilyen vagy enyhe választ váltanak ki a szervezetből.
- bipoláris depresszió: Pszichiátriai kórkép, melyben a mánia és a klinikai depresszió váltakozása, a szélsőséges hangulatingadozás a meghatározó hosszabb időtartamon keresztül.
csontritkulás
: A csontot lebontó és építő folyamatok közötti összhang felbomlik és ennek következtében a csontokat alkotó szerves és szervetlen alkotórészek azonos arányban csökkennek.
- derékfájás: A derékfájás az egyik leggyakoribb megbetegedés, a lakosság közel 80 %-át érinti.
- PCO szindróma: Az egyik leggyakoribb oka a női meddőségnek, a nők tizedét érinti. Hátterében összetett anyagcsere-zavar áll.
- skizofrénia: A skizofrénia kóros állapot, melyben a gondolatok, érzések és cselekedetek közötti összhang felbomlik.
- stressz: A tartósan fennálló stressz akár komoly egészségkárosodást eredményezhet, mivel gyengíti a szervezet ellenállóképességét.
- vesekő: A vesekövesség a vizeletkiválasztó rendszer betegsége, melynek tünetei a vese kövei és a vesegörcs.

Miért érdemes egy közösséghez csatlakozni?

A közösségek lehetővé teszik, hogy a hasonló érdeklődésű látogatók értesüljenek egymás történeteiről, hozzászólásairól.

Csatlakozzon Ön is és írja meg betegsége, felépülése történetét, hogy értékes tanácsokat kaphasson a hasonló cipőben járó tagoktól.

Még egy jó hírünk van. A Várószoba látogatóinak száma átlépte a havi 20000 főt. Ebben mindegyikőtök hozzájárulása benne van. Köszönjük!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close