Blogbemutató: Kindler Medical pszichológia és táplálkozás

Téma címkék:
2010.03.24. 10:24

Szeretnénk bemutatkozási lehetőséget adni a minőségi egészségügyi-szakmai blogok számára itt a Várószobán. Ha te is szeretnél élni ezzel, kérlek írj a kapcsolat@varoszoba.hu címre.

A Kindler Medical blogunkat 2009. júniusában indítottuk, mert úgy láttuk, hivatalos oldalunkon működő Publikációs rovatunk nem tud minden igényt kielégíteni. Míg Publikációs rovatunkban szigorú szakmai cikkek jelennek meg, addig a Blogon ezer felé terjeszkedhetünk, határterületeket és érdekességeket érintve, mint amilyen pl. az igazságügyi- vagy politikai pszichológia, hírt adhatunk az új kutatási eredményekről, közzétehetünk videókat az agyunkról vagy éppen új diagnosztikus eljárásokról számolhatunk be. Továbbá, itt számolunk be a szakmai konferenciákról is, mint pl. az Első E-Mentális Egészség Konferencia, ami nem csak a szakma számára érdekes, hiszen a jövőben az ügyfeleket is érinteni fogja a dolog.

A blogon lehetőségünk van interaktív kommunikációra is. Olvasóink, Ügyfeleink kérésére, táplálkozási specialistánk a táplálkozási tanácsadás mellett receptrovatot is indított. Egy-egy téma erejéig igyekszünk vendégírókat felkérni, főleg a pszichológia és a fizikális betegségek, illetve az egyes határterületek tisztázásának esetén. Blogunkkal csatlakoztunk, a Konzílium2.0-hoz, ahol több más szakmai blogíróval egy-egy témát járunk körbe a saját szakmánk szemszögéből. Továbbra is várjuk a kérdéseket és a kéréseket, ki miről hallana, olvasnak szívesen? Igény szerint lehetőség van élő beszélgetésre is szakembereinkkel a “Kérdezzen! Válaszolunk! – élőben” rovatunk keretében.

Kapcsolódó közösségeink:
pánikbetegség, depresszió, borderline, cukorbetegség, lisztérzékenység

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close