Decemberi “Hepa Programok”

Téma címkék:
2014.11.12. 16:05
Máj

Az idei évben még két dátumot mindenképp érdemes a kedves Hepatitis közösség tagjainak feljegyezni. November 22-én szombaton az ez évi utolsó VIMOR taggyűlés keretén belül hallgathatnak meg érdekes előadást a résztvevők, majd december 12-én pénteken a következő VIMOR Klubra kerül sor. Előbbi programját máris közzé tesszük, de a Klubról is hamarosan informálunk benneteket!

VIMOR taggyűlés időpontja: 2014. november 22. szombat 10.00

Helyszín: Semmelweis Egyetem II. sz. Belgyógyászati Klinika, „A” épület, tanterem

Cím: 1088 Budapest, Szentkirályi u. 46.

 

Napirendi pontok:

  • Dr. Kádár János főorvos (Szent László Kórház) “Milyen autoimmun kórképek kapcsolódhatnak hepatitis C vírusfertőzéssel?” címmel tart előadást
  • A jövő évi programok megbeszélése
  • Személyes beszélgetés a jelenlévő orvosokkal

A megjelent VIMOR tagok Dr. Werling Klára – Dr. Nemesánszky Elemér Fertőző májgyulladások című ajándékkönyvét vehetik át (akik ezt korábban még nem tették meg)

Minden tagot szeretettel várnak a szervezők!

museto
#19530 museto hozzászólása: 2014.11.22. 19:28

Szépjóestét Mindenkinek!
Megjártuk a VIMOR-hoz vezető hadak útját, hát nem irigylem a fővárosiakat. Közlekedni még csak hagyján, de parkolni az már egy fogas kérdés, főleg a belvárosban, de hál’Istennek oda keveredtünk, igaz kissé megkésve. Lényeg az, hogy megérte, nagyon jó volt a főörvös úr előadása, nem különben Klára és Krisztina doktornő a témát más szemszögből is megvilágító értékes kiegészítései. Számomra meglepő volt az immunrendszer, az immunológia és ezek betegségünkre, kezelésünkre való hatása, ami a tapasztalatok szerint nem minden esetben világos és alkalmazott még a kezelő orvosok számára sem. Nagyon jó volt hallani Klára doktornő lelkes beszámolóját a VIMOR részvételéről az év folyamán több alkalommal is különböző alkalommal és helyszíneken végzett felvilágosító munkákról és szűrésekről. Erre a tevékenységre is igen nagy szükség van, hisz minden alkalommal és helyszínen sajnos/hál’Istennek néhány új „sorstárs” is fennakad a szűrésen. Ezért is indokolt és érthető doktornő feltett szándéka, nevezetesen, hogy az egészségügyi vezetést kellően presszionálja, a Hepatitis szűrés fontosságának felismerésére és mielőbbi gyakorlati, mitöbb szervezett megvalósítására.
Azt már ugye mondanom sem kell, mekkora örömet jelentett mindkettőnknek a nejemmel a találkozás régi és újabb gyógytársainkkal, hozzátartozóikkal. Titokban reméltem, hogy régi harcostársammal Panzerrel is összefutok, helyette viszont végre megismertem személyesen Endrebandit, aki fontos dolgot vállalt magára, de erről írjon Ő, érdeklődéssel várjuk információit. A délutánra tervezett családi programot kissé le kellett rövidíteni, mert akkumulátoraim idő előtt lemerültek. Sok volt az utazás, még több az élmény, de végül is a Boci 3-as kezelés 41.hetét taposom, örüljek, hogy egyáltalán ember kinézetem van nemdebár?! Üdv, Museto

nora51
#19488 nora51 hozzászólása: 2014.11.12. 22:39

Köszönjük szépen!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close