Figyelem! Hepatitis Klub indul!

Téma címkék:
2014.08.14. 15:22
Felkialtojel

Kedves Tagok és Érdeklődők! A VIMOR Egyesület keretein belül beindítunk egy betegklubot, amely az előzetes igényfelmérés alapján 2 havonta a nagy VIMOR előadásos rendezvények közötti időpontban tartja foglalkozásait.

A Klub célja az Egyesület tagjai és a célcsoporthoz tartozó egyéb érintettek és érdeklődők (betegek, gyógyultak, hozzátartozók, orvosok, esetleg egészségügyi szakdolgozók) számára kötetlen, rendszeres személyes találkozási, beszélgetési lehetőség biztosítása, ahol esetenként lehetőség nyílik orvosokkal, nővérekkel, gyógyult betegekkel történő beszélgetésre is.

A korábbi felméréseink és az Önök igényei alapján szeretnénk a pontos programot kialakítani. Ezért arra kérek mindenkit, hogy a vimorklub@gmail.com e mail címre küldje el, hogy milyen kérdésekkel foglalkozna, illetve kikkel találkozna szívesen a klubfoglalkozások során. Ha konkrét kérdése van valamilyen témával kapcsolatosan, azt is jelezze, és amennyiben lehetőségünk adódik, megpróbáljuk a válaszokat „begyűjteni”. A komoly átfogó témájú előadásokat továbbra is a szokásos negyedévenkénti VIMOR rendezvényeken tartja az egyesület.

Helyszín: A klubfoglalkozásokhoz a helyszínt a Janssen-Cilag Kft. a Janssen Akadémia épületében biztosítja.*
Cím: 1123 Budapest, Nagyenyed u. 8-14. (Déli pályaudvartól 5 perc séta)

Az ünnepélyes megnyitó és az első klubfoglalkozás időpontja: 2014. augusztus 29. péntek délután 15 – 20 óra.

A rendezvény keretein belül 17.00 órától kerül sor az Egyesületi tagok részvételével egy rendkívüli közgyűlésre is, amelyre a közhasznú szervezetté válás miatti Alapszabály módosítása érdekében (a korábban elfogadottak jogszabályi előírásoknak megfelelő átalakítása) van szükség.

Megfelelő részvételi létszám hiányában az ismételt közgyűlést ugyanezen nap 17.30 órakor tartjuk.

A szervezés megkönnyítése érdekében amennyiben lehet, részvételi szándékát kérjük, jelezze a vimorklub@gmail.com e mail címen, de a részvétel nem kötött a jelentkezéshez.

Várjuk javaslataikat, kérdéseiket, részvételüket!

Üdvözlettel:
Az Egyesület elnöksége

museto
#19012 museto hozzászólása: 2014.09.03. 19:59

Szervusz kedves Perlaedit!
Ebben a “betegszobában” is vannak HBV-sek, biztosan előbújnak hívásodra. Azt javaslom, hogy írj magadról és betegségedről egy rövid, “Történetet” és alatta fognak megjelenni hozzászólások formájában HBV-s gyógytársaid. Ha előtte állsz, sok sikert és kitartást a kezeléshez!

Hoppá! Most olvasom egy másik beírásod és látom, valami termékforgalmazásban “dolgozol”. Ez esetben viszont kérünk hagyd el oldalunkat, mert itt nincs helye semmilyen gyógyhatásúnak mondott termék vagy módszer reklámozásának.
Üdv, Museto

EN-ek
#19013 EN-ek hozzászólása: 2014.09.03. 21:02

Beezony! yaol látoda dörgést (1x volt) musakomám!…;)

Ezeketa stenverte kamupropagandás, piramisjáték-zugügynököket nehezebb KIirtani, minta Te őszes vírusodat! (1xerre) hihhi:D (Talán kiabájj RÁ ah írva vagyon: “Távozz sántán!”)

museto
#18982 museto hozzászólása: 2014.08.31. 11:12

Szia Katih!

Engedd meg, hogy ezen a fórumon is kifejezzem köszönetemet a Hepaklub létrehozásáért és megszervezéséért. Igazán elegáns helyszínt találtál, könnyen megközelíthető, jó parkolási feltételekkel. Azt sajnálom, hogy a VSZ-es hölggyel nem sikerült pár szót váltani, pedig az új formátummal és kezelhetőségével kapcsolatban szerintem nem csak nekem, de a többi résztvevőnek is lett volna néhány észrevétele, javaslata. Remélem ezt az egyébként kedves és csinos hölgyet a jövőben is lesz alkalmunk körünkben tisztelni és így lesz módunk vele megosztani aktuális észrevételeinket. Még egyszer köszi a fáradozásért, a többi jelenlevőnek meg a megjelenésért. Számomra nagyon szép és tanulságos délután volt. Üdv, Museto

#18810 katih hozzászólása: 2014.08.20. 18:56

Bocs, csak nem voltam netközelben. ha az a kérdésed, hogy a klubba, hogyan kell bejelentkezni, akkor már beírtalak. :) Egyébként a megadott e mail címre (vimorklub@gmail.com) kell írni egy levelet. De téged már beírtalak.
katih

anamary
#18846 anamary hozzászólása: 2014.08.22. 13:19

Szia Katih!
Köszönöm,szépen nagyon aranyos vagy! Nem tudod véletlenül sokan leszünk-e?
Remélem igen. Puszi:anamary

#18852 katih hozzászólása: 2014.08.22. 17:09

Szia, sajnos nem tudom belőni. Jönnek a jelentkezések, de sokan szerintem az utolsó pillanatban fognak dönteni. Szerintem annyian, mint a nagy előadásokon nem leszünk, de ez egy kötetlenebb valami lesz. Meglátjuk. :) De én is remélem, hogy sokan lesznek!

anamary
#18755 anamary hozzászólása: 2014.08.16. 12:40

Szia Kathi!
Nem tudom,hogyan kell bejelentkezni.
Nagyon jó volna ha tudnál segíteni!
Előre is köszönöm! Szeretettel üdvözöl:anamary

#18733 katih hozzászólása: 2014.08.14. 19:19

Szia Anamary!
Kösz a jelentkezést. Sok szeretettel várunk. :)
katih

anamary
#18732 anamary hozzászólása: 2014.08.14. 19:03

Szeretnék részt venni a megnyitón és az első klubfoglalkozáson!
Üdvözlettel:anamary

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close