Gyógyító -és fájdalomcsillapító hullámok – Az Alpha-Stim-ről bővebben

2014.06.27. 19:00
Velez Csaba_MG_300

Az Alpha-Stim készülék 90 %-os hatásossággal alkalmazható olyan gyakori pszichés kórképek kezelésében, mint a depresszió, az insomnia, a pánikbetegség vagy a szorongás. Cikksorozatunk első részében bemutattuk, hogy lehetséges ez egy mellékhatás nélkül működő elektroterápiás készülékkel. Ebben az interjúban arról beszélgettünk Velez Csaba pszichológus szakemberrel, hogy pontosan milyen helyet foglal el a módszer ezeknek az állapotoknak a komplex terápiájában, illetve az is kiderül, hogy a készülék továbbfejlesztett változata a fájdalomcsillapításban is alkalmazható.

Hiánypótlónak számít-e ez az eszköz az említett állapotok kezelésében, hol érdemes elhelyezni a komplex terápiákban?
A készülék működési elve innovatív megközelítésen alapul. Mára bizonyítást nyert, hogy az agyi kommunikáció, ingerületovábbítás mindössze 2 %-ban zajlik kémiai úton, közel 98 %-a elektromos és elektromágneses impulzusok útján történik. (1., 2.) Ezért az Alpha-Stim akár főszerepet is játszhat az említett kórképek kezelésében. Ennek ellenére természetesen nem javasoljuk, hogy bárki hirtelen abbahagyja már megkezdett gyógyszeres terápiáját, hiszen tudjuk, hogy a pszichiátriában alkalmazott gyógyszereket orvosi felügyelet mellett, fokozatosan szabad csak elhagyni.

Hogyan lehet hozzájutni a készülékhez és miként kell használni?
Az Alpha-Stim II.a. minősítésű orvostechnikai eszköz, ami azt jelenti, hogy biztonságos otthoni alkalmazása, nem tud kárt okozni az emberben akkor sem, ha nem megfelelően használja. A módszer tehát öngyógyításra is alkalmas, de pszichoterápiával, vagy pszichológiai tanácsadással kiegészítve igazán komplex a kezelés, így lehet a lehető legjobb hatást elérni. Hiszen a szorongást valami kiváltotta,  és az okok feltárása és lehetőség szerinti megszűntetése által érhetünk el tökéletes eredményt.

A készüléket tehát meg lehet vásárolni és haza lehet vinni – ez az egyetlen módja használatának?
Jelenleg igen, de tárgyalást folytatok jelenleg is több orvossal és természetgyógyász szakemberrel arra vonatkozóan, hogy rendelőikben módjában álljon az érdeklődőknek kipróbálni és megvásárolni a készüléket. A későbbiekben minél több orvossal, pszichológussal, diplomás természetgyógyásszal tervezek hasonló együttműködést megvalósítani. Jelen pillanatban kizárólag a honlapon keresztül lehet hozzájutni a készülékhez.

Mennyibe kerül a termék?
Két termék tartozik a legújabb innovációk körébe, a “kisebbik” gép kifejezetten a pszichés állapotok kezelésére szolgál, 179.000 Ft a bruttó végfelhasználói ára. A “nagyobb” készülék mindent tud, amit a másik, de ezeken túl fájdalomcsillapításra is alkalmas. Ára bruttó 269.000 Ft. Jó hír, hogy a műszerek egészségpénztári számla terhére is megvásárolhatóak.

Milyen típusú fájdalmak csillapítására alkalmas ez a gép?
Múlt héten vásárolt egy készüléket egy idősebb úr, aki csigolyacsúszás miatti idegbecsípődéstől szenved, mankóval tud csak járni, és ma számolt be arról, hogy egy harminc-negyven perces kezelés hatására megszabadult a fájdalomtól.  Izületi fájdalomcsillapító hatása mellett a készülék a gyulladásos kórképeket gyógyítja is, de a belgyógyászati eredetű fájdalmak ellen is bevethető – sok onkológiai kórképben például a fájdalom nagymértékű enyhülését eredményezheti vagy időszakosan teljes fájdalommentességet is biztosíthat.

A fájdalomcsillapító hatás is bizonyítékokon alapul?alpha-stim_aid
Természetesen, az erre vonatkozó szabályzatnak megfelelő módon elvégzett, az európai minősítés alapjául szolgáló kutatások bizonyítják a szerkezet fájdalomcsillapító hatását is.

Az elhangzottak szerint ez a termék a pszichiáterek, a reumatológusok, az onkológusok és a háziorvosok mindennapi orvosi gyakorlatába illeszthető. Hogyan fogadja az orvostársadalom a készüléket?
Több orvos is jelezte már, hogy szívesen részt venne egy szakmai bemutatón. A termékek működési elve azonban nagyon újfajta megközelítése az orvoslásnak. Az orvosképzésbe korábban ez a megközelítés még nem fért bele, de reméljük, hogy a lehetőségeknek megfelelően ez változni fog.

1.) Pert, Candace. Molecules of Emotion: Why You Feel The Way You Feel. Scribner, New York, 1997.

2.) Benveniste, J. A fundamental basis for the effects of EMFs in biology and medicine: The interface between matter and function. Chapter 13 in Bioelectromagnetic Medicine. Rosch, P and Markov, M, eds. Marcel Dekker, New York, 2004.

 

(Fizetett hirdetés)

#18443 robin hozzászólása: 2014.06.28. 12:03

Én már nem hiszek semmiben ! Egy újabb csodaszer , ami az antidepresszánsok , szorongásoldók , pszichiáterek kifizetése mellett komoly összegbe kerül . Visszatérítik a pénzt ha mondjuk 6 hónap után nem használ semmit ?! Mert akkor szívesen vásárolnék egyet ! Sajnos a gyógyító ? készülékek gyártói is manipulálják azt a réteget amelyik szinte a legnagyobb segítségre szorulna . Sok sikert kívánok a készülék értékesítéséhez ! Lesz biztos pár módosabb ember akinek nem gond a termék kifizetése a pszichiáter és egyéb költségek mellett .

varoszoba2
#18467 varoszoba2 hozzászólása: 2014.06.30. 15:43

Kedves Robin!
Érthető a csalódottságod, hogy sok pénzt, időt és energiát fektettél a gyógyulásba, még sincs jelentős változás. Tudnod kell, hogy az Alpha-Stim se nem új, se nem csodaszer. Az esetek túlnyomó többségében – rendeltetésszerűen alkalmazva – segít. A gyártó célja nem pusztán az, hogy minél több gépet adjon el, hanem az, hogy akinek hatásos volt, az nyugodt szívvel tudja másnak is ajánlani.
Így azon esetekre, akiknek nem segít, létezik egy 60 napos visszavásárlási garancia, melynek feltételeit megtalálod a forgalmazó honlapján is.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close