Karácsonyi találkozó “Hepa” módra

Téma címkék:
2015.12.02. 19:33
karacsony625x400

A 2014. decemberi klubdélutánból kiindulva mindenki biztos lehet benne, emlékezetes összejövetelre számíthat idén is. A nagy ünnepi előkészületek előtt talán akad néhány szabad órátok és minél többen ellátogattok a klubba, hogy megörvendeztessétek magatokat, egymást, a sorstársakat.

 

Vidám és meghitt délutánban lesz részetek, de előtérbe kerül egy olyan komoly téma is, amivel kapcsolatban majd minden betegnek van saját története és sajnos negatív tapasztalata.

Mikor?

2015. december 11. péntek délután 15.00 – 20 óra

Hol?

1123 Budapest, Nagyenyed u. 8-14.
Janssen Akadémia épülete
(Déli pályaudvarnál)

Program

  • 14.45 – 15.30 Regisztráció, kötetlen beszélgetés
  • 15.30 – 17.00 Mit tehetünk a társadalom tájékozatlansága ellen? – tippek, ötletek, tanácsok a különböző helyzetek kezelésére (tapasztalatcsere és ötletelés)
  • 17.00 – Karácsonyozzunk együtt! Előzetesként: vendégünk Vereb Balázs hegedűművész

Az előzetesen illetve a helyszínen feltett kérdésekre az orvos válaszol

Fontos tudnivalók

A részvételi szándékod jelezd a vimorklub@gmail.com e-mail címen, vagy a cikk alatt hozzászólásként. (Ha ezt elfelejted megtenni nem probléma, a részvétel nem kötött a jelentkezéshez, de a szervezést megkönnyíti, ezért megkösznjük a visszajelzést.)

A helyszínen korlátozott számban parkolási lehetőséget tudnak biztosítani. Amennyiben élnél a lehetőséggel, legkésőbb december 06-án vasárnap 18.00 óráig küldd el a nevedet, az autó típusát és rendszámát a jelentkezéssel a megadott e-mailre. A parkolás pontos helyéről, megközelítéséről az érintetteket külön értesítik a szervezők.

A mindenkori programok a résztvevők igényei alapján kerülnek kialakításra. A vimorklub@gmail.com e-mail címre elküldheted, milyen kérdésekkel foglalkoznál, miről hallanál és kikkel találkoznál szívesen a klubfoglalkozások során.
A komoly átfogó témájú előadásokat továbbra is a szokásos negyedévenkénti VIMOR rendezvényeken tartja az egyesület.

Legyél akár beteg, gyógyult vagy hozzátartozó, esetleg orvos vagy egészségügyi szakdolgozó, szeretettel vár a Vimor Klub!

A klubfoglalkozásokhoz a helyszínt, valamint ásványvizet és kávét a Janssen-Cilag Kft. biztosítja, de ha módodban áll és kevés rágcsálnivalóval hozzá tudsz járulni a programhoz, a sorstársak köszönete nem marad el.

museto
#22292 museto hozzászólása: 2015.12.13. 17:43

Szép estét Mindenkinek!

Nagyszerű klubfoglalkozás részesei lehettünk ismét, köszönet a szervezőknek. A szokásos hasznos információ halmazon túl volt ismét alkalmunk játékra, kis ajándékozásra és csodálatos hegedű játékával elvarázsolt bennünket a meghívott vendég művész. Bár nem voltunk túl sokan, de elegen ahhoz, hogy jól érezzük magunkat egymás társaságában. Egy kedves meglepetésben is részünk volt, mivel egyik vendégünk egy igen hasznos társasjátékkal örvendeztetett meg bennünket, mely játékos formában ugyan de komoly kérdések és feleletek segítségével ad fontos információkat a HCV-ről. Egyébként a foglalkozás egyik fő vonala a felvilágosítás lehetőségeinek kutatása, az ideális módszerek keresése, összevetve a jelen levők saját tapasztalataival. Az ezzel kapcsolatos “játékot” “Kiskati” vezényelte nagyon frappánsan gördülékenyen. Remélem a jövőben is lesz lehetőségünk ilyen vidám és tartalmas együtt létre!!! Museto

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close