Kérdezzetek bátran!

Téma címkék:
2016.06.13. 22:34
kérdés_kérdőjel625x400

Kedves Hepa Közösség! A következő Vimor Klubig már csak pár nap van hátra. Ha foglalkoztat benneteket olyan kérdés, ami a korábbi alkalmak során nem merült fel, vagy nem volt teljesen egyértelmű, azt – különös tekintettel a várólistára és Hepregre vonatkozóan – írásban jelezzétek mielőbb, akár itt a cikk végén hozzászólásként. Ezzel nagyban megkönnyítitek Nemesi Krisztina Doktornő dolgát! Szóval készüljetek, mert újra Vimor Klub!

Mikor?

2016. június 17. péntek délután 14.45 – 20.00 óra

Hol?

1123 Budapest, Nagyenyed u. 8-14.
Janssen Akadémia épülete
(Déli pályaudvarnál)

Program

  • 14.45 – 15.30 Regisztráció, kötetlen beszélgetés
  • 15.30 – 15.45
    Bemutatkozunk – Kicsit másképp…. – ismerjük meg jobban egymást
  • 15.45 – 17.00
    Mit mutatnak leleteink? – Folytatjuk az előző foglalkozáson elkezdetteket Dr Nemesi Krisztinával
  • 17.00 – 17.30 Szünet
  • 17.30 – 18.15
    Az előzetesen illetve a helyszínen feltett kérdésekre az orvos válaszol, különös tekintettel a várólistára és a Hepregre!
  • 18.15 – Kötetlen beszélgetések

A program- és időpontok csak irányadók, változhatnak.

Fontos tudnivalók

A részvételi szándékod jelezd a vimorklub@gmail.com e-mail címen, vagy a cikk alatt hozzászólásként. (Ha ezt elfelejted megtenni nem probléma, a részvétel nem kötött a jelentkezéshez, de a szervezést megkönnyíti, ezért megkösznük a visszajelzést.)

A helyszínen korlátozott számban parkolási lehetőséget tudnak biztosítani. Amennyiben élnél a lehetőséggel, legkésőbb június 14-én kedd este 18.00 óráig küldd el a nevedet, az autó típusát és rendszámát a jelentkezéssel a megadott e-mailre. A parkolás pontos helyéről, megközelítéséről az érintetteket külön értesítik a szervezők.

A mindenkori programok a résztvevők igényei alapján kerülnek kialakításra. A vimorklub@gmail.com e-mail címre elküldheted, milyen kérdésekkel foglalkoznál, miről hallanál és kikkel találkoznál szívesen a klubfoglalkozások során.
A komoly átfogó témájú előadásokat továbbra is a szokásos negyedévenkénti VIMOR rendezvényeken tartja az egyesület.

Legyél akár beteg, gyógyult vagy hozzátartozó, esetleg orvos vagy egészségügyi szakdolgozó, szeretettel vár a Vimor Klub!

A klubfoglalkozásokhoz a helyszínt, valamint ásványvizet és kávét a Janssen-Cilag Kft. biztosítja, de ha módodban áll és kevés rágcsálnivalóval hozzá tudsz járulni a programhoz, a sorstársak köszönete nem marad el.

museto
#23441 museto hozzászólása: 2016.06.15. 21:49

Szia Katih! Mi egy családi program miatt nem tudunk részt venni, de továbbra is izgat – gondolom nem csak engem – a máj regenerációjával kapcsolatos kérdések, de nem csak általánosságokban, de valami konkrét vizsgálati eredmények, statisztikák prezentálásával. Mi az orvosok tapasztalata azzal kapcsolatban, hogy a vírusmentes állapot elérését követően mi történik a májjal, ha regenerálódik, akkor mitől, ha meg nem indul al a folyamat, annak mi lehet az oka? Meg aztán van-e arra vonatkozólag a kezelő orvosok számára valami ajánlás (protokol), hogy miként kell a volt fertőzötteket utánkezelni máj ügyileg. Ilyesmik. Üdv, Museto

#23431 Mariat hozzászólása: 2016.06.15. 14:21

Sziasztok!
De jó, hogy ti közel vagytok, és el tudtok menni.

Én először azt kérdezném meg, hogy Debrecenben nem lehetne-e VIMOR Klubot létrehozni?

Másodsorban az érdekel, hogy leszázalékolni hogyan lehet bennünket, meddig kell táppénzen lenni, mennyi pénzre számíthat az, aki F4-es, súlyos cirrózisos.

#23438 katih hozzászólása: 2016.06.15. 19:40

Szia Mariat!

Már írtam Neked egyszer, hogy sajnos nem tudunk Debrecenben is szervezni egy Klubot. Sokan járnak fel a klubba vidékről is, legfeljebb ritkábban. De vannak vidéki társszervezetek akik szerveznek hasonló összejöveteleket.

Ha többen szeretnétek Debrecenben egy ilyet, akkor fogjatok össze, beszéljetek az orvosotokkal vagy a nővérekkel és lehet, hogy meg tudjátok csinálni.
Sajnos mást ehhez nem tudok mondani. :(

A másik kérdésedet feltesszük a Doktornőnek, de nem vagyok abban biztos, hogy fog tudni válaszolni.

üdv

katih

#23426 Seres Istvan pilu hozzászólása: 2016.06.14. 12:06

Annyit szeretnék kérdezni a Főorvos Asszonytól a VIMOR- klubban, hogy hogy lehet az, hogy 64,68-as prioritási index számomból május hónapban levettek 6 pontot, de senki nem tudja megmondani, hogy miért? A Dr Makara Mihály professzor Úr telefonon csak annyit mondott, hogy ” ez így működik, fogadja el”. Azt is szeretném tudni, hogy a fibroscan vizsgálati eredmény, ha romlott, lehet-e érte pontot kapni, mert kezelőorvosom Dr. Szinku Zsolt a Kaposvári Kórház hepatológus főorvosa azt mondta, fölösleges elküldenie fibroscan-ra, mert nem jár érte pont. Tisztelettel erre szeretnék választ kapni: Seres István Pilu

#23440 katih hozzászólása: 2016.06.15. 19:43

Szia István!
A kérdést feltesszük a Klubban.
üdv
katih

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close