MOHA évzáró klubtalálkozó december 11-én

Téma címkék:
2015.12.08. 13:14
karacsony625x400

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt a MOHA Limfóma-Mielóma Klubjának és
CML Támogató Csoportjának közös évzáró klubtalálkozójára!
Gyertek minél többen, búcsúztassuk közösen az évet!

 

 

Mikor?

Időpont: 2015. december 11. péntek, 17 óra

Hol?

1117 Budapest, Prielle Kornélia u. 21-35.
(Akadémiai Kiadó székháza)

Program

Előadó: Henter Izabella dietetikus
Téma: Étrendi ajánlások onkohematológiai betegeknek

Táplálkozás, az örök téma. Karácsony közeledtével minden családban felmerül előbb-utóbb a kérdés: mi legyen az ünnepi menü. Henter Izabella dietetikus vallja és minden fórumon igyekszik hangot adni annak, hogy a hagyományos ételeket is el lehet készíteni egészséges, újszerű formában, csak nyitottság szükséges a változásra. Fontos ez az ideális testsúly megőrzése és a túlsúllyal együtt járó megbetegedések kockázatának csökkentése miatt egyaránt. Sokan akkor fordulnak táplálkozási szakemberhez, amikor egy súlyos diagnózissal szembesülnek, rosszindulatú betegséggel kell megküzdeniük. Ilyen esetekben a betegen eluralkodhat a pánik és radikális életmódváltásba menekülhet, ami megfelelő szakmai segítség nélkül veszélyekkel is járhat. Évzáró előadásunkkal segíteni kívánunk abban, hogy a kockázatos mellékutak helyett hiteles forrásból tájékozódhassanak az érintettek.

Megközelíthetőség

A helyszín megközelíthető az 1-es villamos Hauszmann Alajos utca/Szerémi út megállójától vagy a Móricz Zsigmond körtértől induló 33-as busz Budafoki út/Dombóvári út megállójától 5 perc sétával.

Kérjük, hogy a terem korlátozott befogadóképessége miatt részvételi szándékodat jelezd a moha@onkohemat.hu e-mail címen vagy a +36-20-439-8645-ös telefonszámon!

További információk
www.onkohemat.hu
www.facebook.com/onkohemat.hu

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close