Nyárbúcsúztató Vimor Klub módra

Téma címkék:
2016.08.22. 17:51
film_vetites625x400

Izgalmasnak és egyben rendhagyónak ígérkezik a következő Vimor Klub. Miért? Mert a szokott szakmai előadásokon túl élvezetes beszámolóra számíthattok egyik betegtársatok nyári kiruccanásáról. Amennyiben “Hetvenes” szóban is hozza a VSZ bejegyzéseire jellemző stílust és virtust, úgy azt kell mondjuk, ezt a “randit” bizony vétek lenne kihagyni! :-)

Mikor?

2016. szeptember 2. péntek délután 14.30 – 20.00 óra

Hol?

1123 Budapest, Nagyenyed u. 8-14.
Janssen Akadémia épülete
(Déli pályaudvarnál)

Program

  •  14.30 – 15.00 Regisztráció, kötetlen beszélgetés
  • 15.00 – 16.30 Magyari László (Hetvenes)
    Vetítéssel egybekötött élménybeszámoló Nyugat-Amerikai utazásomról (San Francisco – Yosemiti völgy – Halál völgye – Las Vegas -  Grand Canyon – Brice Canyon – Los Angeles -  Hollywood)

vimor utazas

vimor utazas2

  • 16.30 – 16.40 Kérdések az előadóhoz
  • 16.40 – 17.10  Szünet
  • 17.10 – 18.30  Dr. Nemesi Krisztina
    Májbetegség: Védőoltások. Oltsunk, ne oltsunk, mikor, mit?

A program- és időpontok csak irányadók, változhatnak.

Fontos tudnivalók

A részvételi szándékod jelezd a vimorklub@gmail.com e-mail címen, vagy a cikk alatt hozzászólásként. (Ha ezt elfelejted megtenni nem probléma, a részvétel nem kötött a jelentkezéshez, de a szervezést megkönnyíti, ezért megkösznük a visszajelzést.)

A helyszínen korlátozott számban parkolási lehetőséget tudnak biztosítani. Amennyiben élnél a lehetőséggel, legkésőbb augusztus 28-án vasárnap este 18.00 óráig küldd el a nevedet, az autó típusát és rendszámát a jelentkezéssel a megadott e-mailre. A parkolás pontos helyéről, megközelítéséről az érintetteket külön értesítik a szervezők.

A mindenkori programok a résztvevők igényei alapján kerülnek kialakításra. A vimorklub@gmail.com e-mail címre elküldheted, milyen kérdésekkel foglalkoznál, miről hallanál és kikkel találkoznál szívesen a klubfoglalkozások során.
A komoly átfogó témájú előadásokat továbbra is a szokásos negyedévenkénti VIMOR rendezvényeken tartja az egyesület.

Legyél akár beteg, gyógyult vagy hozzátartozó, esetleg orvos vagy egészségügyi szakdolgozó, szeretettel vár a Vimor Klub!

A klubfoglalkozásokhoz a helyszínt, valamint ásványvizet és kávét a Janssen-Cilag Kft. biztosítja, de ha módodban áll és kevés rágcsálnivalóval hozzá tudsz járulni a programhoz, a sorstársak köszönete nem marad el.

 

Fotók: Magyari László (Hetvenes)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close