Októberben Vimor Klub!

Téma címkék:
2017.10.18. 10:57
tok625x400_meghivo_pumpkin-2718710_1280

A sokatok által kedvelt és látogatott Klubdélutánig már csak pár napot kell várni. A találkozón minden érintettet és érdeklődőt – beteget, gyógyultat, hozzátartozót, orvost, egészségügyi szakdolgozót – szeretettel látnak a szervezők.

 

 

Mikor?

2017. október 27. péntek délután 15.00 – 20 óra

Hol?

A rendezvény az  UNIQUA Biztosító Zrt. épületében kerül megrendezésre. A recepción a VIMOR rendezvényre kell hivatkozni.
1134 Budapest, Róbert Károly krt. 70-74. A épület

Program

  • 15.00 – 16.00 Regisztráció, kötetlen beszélgetések
  • 16.00 – 18.00 A MÁJ ÉS AZ Ő VÍRUSAI – Egy kis virológia. Mit tudhatunk a májat károsító vírusokról?Interaktív beszélgetés Dr. Nemesi  Krisztinával
  • 18.00 – Kötetlen beszélgetés, recept csere-bere

Kóstolás

A februári sikeres egészséges ételkóstolásra és receptcserére ez alkalommal is sor kerül!
Legutóbb többek között padlizsánkrémet, brokkolikrémet, spenótos-túrós pizzát, diós sütit, majonézes céklát, dinsztelt céklasalátát és sült céklasalátát is kóstolhattatok kecskesajttal.
Ha valaki kíváncsi valamelyik receptre, jelezze lent hozzászólásban és felrakjuk az oldalra.

Kérjük, most is vigyetek magatokkal a helyszíni kóstolásra alkalmas falatkákat, üdítőket, amelyek házi készítésűek és megfelelnek az egészséges étkezés követelményeinek. (Ne éttermi körülményekre készüljetek, előadóterem!)
Receptekkel is készülhettek! Sőt, ha a receptedet elküldöd a vimorklub@gmail.com e-mail címre, azt kinyomtatják és minden résztvevő megkapja.

Fontos tudnivalók

Október 24 keddig – a  szervezés megkönnyítése érdekében - részvételi szándékod kérjük, jelezd a vimorklub@gmail.com e-mail címen. Azt is írd meg, tudsz-e kóstolóval készülni!

A részvétel nem kötött a jelentkezéshez, de NAGYON megkönnyíti a szervezést. Elköteleződést sem jelent.

Parkolási lehetőséget korlátozott számban tudnak biztosítani, így aki szeretne élni vele, a rendszámát mindenképpen küldje el a jelentkezési határidőig!

A mindenkori programok a résztvevők igényei alapján kerülnek kialakításra. A vimorklub@gmail.com e-mail címre elküldheted, milyen kérdésekkel foglalkoznál, miről hallanál és kikkel találkoznál szívesen a klubfoglalkozások során.

A komoly átfogó témájú előadásokat továbbra is a szokásos negyedévenkénti VIMOR rendezvényeken tartja az egyesület.

Megközelítés tömegközlekedéssel
Megközelíthető: 1-es villamossal vagy 105-ös busszal a Lehel utca / Róbert Károly körút megállóig, majd gyalog 2 perc.

Legyél akár beteg, gyógyult vagy hozzátartozó, esetleg orvos vagy egészségügyi szakdolgozó, szeretettel vár a Vimor Klub!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close