Szavazzon a legjobb történetre!

Téma címkék:
2011.09.05. 06:55

Véget ért a június 1 és augusztus 31 közötti történetíró kampányunk a Várószobán. A végső döntést, pedig az olvasókra bízzuk, hogy eldöntsék melyik a legjobb 5 történet. Közel 150 történetből 10-et választottunk ki.  A szavazást szeptember 19-én 8.00 órakor zárjuk le.

Oszd meg a szavazás hírét iwiwen vagy facebookon, szólj ismerőseidnek vagy barátaidnak, hogy minél többen szavaznak akár a Te történetdre is.

A történeteket itt olvashatod el:

Nem tudom, hogy bipoláris depresszió -e
Egy világ omlott össze
Itt tartunk ma, méhnyakrák leletem rögös útja
Az elejétől …hosszú lesz
Gyerek nélkül…kényes téma
Mit tegyek??
Sikersztori
Félek…
Depresszió kezelése zárt osztályon
Totál pánik

 

A nyertesekkel e-mailen vesszük fel a kapcsolatot adategyeztetés céljából.

#7200 Ilona1940 hozzászólása: 2011.09.05. 16:04

Van olyan, hogy COPD + érszűkület + depresszió + isiász + öregség együtt?

A sorrend nem teljesen az eredeti. Nagyon valószínű, hogy a COPD volt az első. A tüdőkapacitásom már kamaszkorban sem volt az igazi, de “belefért”. Nem lettem se futó-, se úszóbajnok. Sőt, úszni egyáltalán nem tudtam, mert néhány tempó után elfogyott a levegő. Azt mondták: biztosan nem jól hangolom össze a mozgást és a levegővételt. Valamikor, a 30-as éveimben már említett a körzeti orvos tűdőtágulást – de nem éreztem betegnek magam. A 40-es éveim második felében jelentkezett értékelhető nehézlégzés, majd fulladás, “befulladás”. A legutóbbi jelenségnek azonban véget vetett az 1991-ben elvégzett tüdőműtét, amelynek során csecsemőfej méretű cisztával együtt eltávolították a jobb oldali legfelső tüdőlebenyemet – a Korányi Kórház Mellkassebészetén. Azóta karbantartható az állapotom 3 féle gyógyszerrel. Szerencsére időközben kidolgozták az ügyes kis gyógyszeradagoló készülékeket, ezért nem kell minden légzéskönnyítő szert az emésztőrendszeren is végigjáratva a rendeltetési helyére juttatni: Spiriva, Seretide és tablettában: Theospirex. Negyedikként, kiegészítésül azért van még biztonsági tartaléknak, nem várt vészhelyzet esetére a Salbutamol tartalmú spray. Ezekkel aztán, ha sietni, cipekedni nem is tudok, kerülöm a lépcsőjárást, ha lehet – de sétálni és élni lehet.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close