Új tanácsadó a Várószobában

Téma címkék:
2009.12.23. 16:40

Nagyon örülünk annak, hogy Meskó Bertalan után – aki közben már elvégezte az orvosit – egy újabb medikus  kapcsolódott be a Várószoba válaszadói közé. Cserháti Zoltánt megkértem írjon magáról egy kis bemutatkozást:

“1988. június 22.-én születtem Gyulán. Az általános iskola és a gimnnázium elvégzése után a tanulmányaimat az orvostudomány területén szerettem volna folytatni, így felvételt nyertem a Debreceni Egyetem Orvos- és egészségtudományi Centrum Általános Orvostudományi Karára, ahol jelenleg is aktív hallgató vagyok. Az egyetem alatt kezdtem el magyar nyelvű blogomat (MeReNgŐ OkfEjtéS… – Egy medikus szemszöge) címmel, melyen az általam érdekelt orvosi-egészségügyi és mindennapi témákról írok. Medicina Online néven – egy kolléganővel – létrehoztuk Magyarország legnagyobb orvosi linkgyűjteményét, melyen az orvosi tantárgyakhoz található hasznos vizuális segítség mindenkinek.

Nagyra tartom az ország legnagyobb olyan egészségügyi oldalát, melyen a páciensek megoszthatják egymással a saját betegségükről a mindennapi dolgokat is. Így nagyon sok erőt adva a másiknak. Ezért nagy örömmel töltött el, amikor az oldal vezetői felkerestek és megkértek, hogy mint orvostanhallgató segítsem én is a munkájukat. Megpróbálom az általam vélt szakmailag legrelevánsabb, legszéleskörűbb és legjobb tanácsot, segítséget nyújtaniTeljes – angol nyelvű – profilomat megtalálhatják a LinkedIn-en.”

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close