Újdonságok a Várószobában!

Téma címkék:
2008.03.07. 19:10

Egyre több történet születik a Várószobában és a kommentelők száma is megnőtt az elmúlt néhány napban. Azt emelnénk ki, hogy mire érdemes figyelni mostanság a Várószoba oldalán.

*Született egy sztori a bppv-ről (benignus paroxizmális pozícionális vertigo), egy jóindulatú szédüléses kórképről, melyet a Dr. Info mutat be orvosi szempontból.

*A legolvasottabb történet, amihez egyben a legtöbb hozzászólás is érkezett, zsike72 alvásproblémáiról szólt. A kommentek között hasznos infóra lelhet, aki kialvatlansággal küzd.

*Handel pedig részletesen leírta lisztérzékenységének történetét, a diagnózist, a kezelést, amikből a lisztérzékenyek tanácsokat, illetve bíztatást meríthetnek.

Bízunk benne, hogy még több történet kerül be a Várószobába, és így mindenki nagyobb eséllyel találhatja meg azt az egészségügyi problémát, amit éppen keres.

#88 jendre hozzászólása: 2008.05.13. 13:06

Köszönjük az észrevételt! Jelentkeztünk emailben.

#87 Kiska hozzászólása: 2008.05.13. 09:56

Nagyon tetszik a Várószoba, és örömmel írtam meg a történetemet, de úgy eltünt, mintha egy betűt sem írtam volna le. Kérlek, keressétek meg, mert nem tudom még egyszer igy megírni! Üdvözlettel Kiska

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close