Vimor Klub júni 9. pénteken!

Téma címkék:
2017.06.07. 13:15
bagoly konyv diploma625x400

Kedves Tagok, Kedves Érdeklődők! Két nap múlva újabb Klubnap! A program a maga nemében egyedülállónak ígérkezik, egy szakdolgozat által kivesézett témát fogtok elemezni és átbeszélni.

 

 

 

Mikor?

2017. június 9. péntek délután 15.00 – 20 óra

Hol?

Akadémiai Kiadó székháza, 1117 Budapest, Prielle Kornélia u. 21-35. (Prielle – Szerémi út sarok, MOL kúttal szemben, lsd. térképet a linkelt címen) Megközelítést lsd lentebb.

Program

  •  15.00 – 16.00 Regisztráció, kötetlen beszélgetések
  • 16.00 – 18.00 „A krónikus betegekkel kapcsolatos attitűdök – a hepatitis c-vel fertőzött betegekre fókuszálva a társadalom szemszögéből a tájékozottság tükrében”  – beszélgetés egy szakdolgozatról
    Goldgruber Katalin
  • 18.00 – Kötetlen beszélgetés

Fontos tudnivalók

Június 8. csütörtök estig - a  szervezés megkönnyítése érdekében - részvételi szándékod kérjük, jelezd a vimorklub@gmail.com e-mail címen. A részvétel nem kötött a jelentkezéshez, de NAGYON megkönnyíti a szervezést. Elköteleződést sem jelent.

A helyszínen közvetlen parkolási lehetőség nem biztosított, de a környéken (pld. Dombóvári út) lehet parkolóhelyet találni.

A mindenkori programok a résztvevők igényei alapján kerülnek kialakításra. A vimorklub@gmail.com e-mail címre elküldheted, milyen kérdésekkel foglalkoznál, miről hallanál és kikkel találkoznál szívesen a klubfoglalkozások során.
A komoly átfogó témájú előadásokat továbbra is a szokásos negyedévenkénti VIMOR rendezvényeken tartja az egyesület.

Megközelítés tömegközlekedéssel
Déli pályaudvartól 17 vagy 56-os villamos a Csonka János térig, innen 8-10 perc séta.
Keleti pályaudvartól 2-es metróval egy megálló a Puskás Ferenc Stadionig, innen 1-es villamossal a Hauszmann Alajos utca megállóig, majd 3 perc séta
vagy a Keletitől 133E busszal a Budafoki út/Dombóvári út megállóig, plusz kb 400 m gyalog
esetleg 4-es metróval Újbuda-központig, innen 12 perc séta vagy valamelyik itt haladó villamossal a Csonka János térig
Nyugati pályaudvartól 4-es villamossal a Móricz Zsigmond körtérig, itt felszállás a 17, 41, 47 vagy 56-os villamosra a Csonka János térig, majd 8-10 perc séta.

Legyél akár beteg, gyógyult vagy hozzátartozó, esetleg orvos vagy egészségügyi szakdolgozó, szeretettel vár a Vimor Klub!

nora51
#25007 nora51 hozzászólása: 2017.06.10. 22:22

Kedves Haraszika! Válaszolok neked, de nem itt, hanem a te oldaladon, a Foginyvérzés című történeted alatt! Üdv:
nora51

#25003 haraszika hozzászólása: 2017.06.10. 14:51

Sziasztok üdv mindenkinek.A tanácsát kérném valakinek akinek esetleg van.Arrol lenne szo hogy hcv pcr negativ vagyok.F 3 as zsirmájrol lejöttem nullára ha jol értettem.Mivel bécsben csináltam.a fibroscant kéne valaki aki ki értékeli nekem mert én nem értem ide nem tudom ki tenni a képet.Ha esetleg valaki aki érti küldene egy imail cimet én privátban átküldöm a fibroscan eredmény.A nagyobb gondom az avval van hogy reggelente ha össze szivom a szájpadlásom elöször barnás váladékot utána egyre pirosabb vért köpök.És eléggé büzös szájszagom is van ami soha nem volt.Ezek pár honapja vannak.Volt egy helikobakterem amit ki kezeltek.Elöre is köszönöm maradok tisztelettel.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close