Vimor klubbal indul a nyár

Téma címkék:
2015.06.10. 16:00
fu_ferfi_fekves_nyar_junius625x400

Hepatitiszes betegek és családtagjaik számára ajánljuk a Vírusos Májbetegek Országos Egyesületének (VIMOR) Klubfoglalkozását, ahol közvetlenül is választ kaphat mindenki a betegséggel kapcsolatos kérdéseire. A jó hangulatot a családias légkör biztosítja, az újonnan érkezőket is épp oly nagy szeretettel és kíváncsisággal fogadják, mintha régi jó barát lépné át a küszöböt. Induljon jól a nyár, találkozz a sorstársakkal!

A Klub célja a résztvevők számára kötetlen, rendszeres személyes találkozási, beszélgetési lehetőség biztosítása, ahol esetenként lehetőség nyílik orvosokkal, nővérekkel, gyógyult betegekkel történő beszélgetésre is.

Mikor?

2015. június 19. péntek délután 15.00 – 20 óra

Hol?

1123 Budapest, Nagyenyed u. 8-14.
Janssen Akadémia épülete
(Déli pályaudvarnál)

Program

  • 14.45 – 15.30 Regisztráció
  • 15.30 – 17.00 Orvos-beteg kommunikáció II. rész
    – Mi történt a múlt alkalommal? – kiegészítések, kérdések
    – Hogyan viselkedjünk, mit tegyünk különböző helyzetekben?
  • 17.00 – 17.30 Szünet
  • 17.00 – 18.30 Az előzetesen feltett kérdésekre az orvosok válaszolnak
  • 18.30 – Kötetlen beszélgetések

Tudnivalók

A részvételi szándékod jelezd a vimorklub@gmail.com e-mail címen, vagy a cikk alatt hozzászólásként. (Ha ezt elfelejted megtenni nem probléma, a részvétel nem kötött a jelentkezéshez, de a szervezést megkönnyíti ha előre látható a várható létszám.)

Az előző alkalmakhoz hasonlóan a helyszínen korlátozott számban parkolási lehetőséget tudnak biztosítani. Ehhez szükséges, hogy amennyiben élnél a lehetőséggel, a jelentkezéseddel együtt legkésőbb 14-én vasárnap 18.00 óráig küldd el a nevedet, az autó típusát és rendszámát. A parkolás pontos helyéről, megközelítéséről az érintetteket külön értesítik a szervezők.

A mindenkori programot az érintettek igényei alapján kerülnek kialakításra. A vimorklub@gmail.com e-mail címre elküldheted, milyen kérdésekkel foglalkoznál, miről hallanál és kikkel találkoznál szívesen a klubfoglalkozások során.
A komoly átfogó témájú előadásokat továbbra is a szokásos negyedévenkénti VIMOR rendezvényeken tartja az egyesület.

Legyél akár beteg, gyógyult vagy hozzátartozó, esetleg orvos vagy egészségügyi szakdolgozó, szeretettel vár a Vimor Klub!

A klubfoglalkozásokhoz a helyszínt, valamint ásványvizet és kávét a Janssen-Cilag Kft. biztosítja, de ha módodban áll és kevés rágcsálnivalóval hozzá tudsz járulni a programhoz, a sorstársak köszönete nem marad el.

 

anamary
#21049 anamary hozzászólása: 2015.06.10. 19:10

Sajnos én erről is lemaradok!
De gondolatban veletek leszek.

Szeretettel üdvözlök mindenkit: anamary

nora51
#21046 nora51 hozzászólása: 2015.06.10. 16:35

Ott a helyem! Remélem, jöttök!
nora51

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close