Heti kiemelt

Aktuális

Közösségek

Legfrissebb történetek

  • Cseik

    Folytonos fej mozgás

    Téma címkék: "nyakas" trapézizom
    Az első tünet nagyjából Április közepén jelent meg.Tenziós fejfájást tapasztaltam,ami gyógyszerre sem akart elmúlni,viszont nagyjából 2 hét után enyhült.Ezután az állkapcsom és a fülem mögött kezdett fájni,ekkor már elkezdtem kicsit pánikolni,hiszen...
    Tovább a teljes történethez »
  • Milegyen

    Tablettákat szedek

    Téma címkék:
    Régóta kezelnek pszichiátriai gyógyszerekkel, egyesektől még nappal is órakig aludtam, elhíztam kezdetben. Aztán kb.20 év után nem szedtem ezeket be. Alvászavarom lett. Vagy nem vagy csak 1-3 órát aludtam, fáradtan ébredtem, nappal elgyötört,nyúzott...
    Tovább a teljes történethez »
  • ibcsike64

    Hepatitis b

    Téma címkék: egyedül
    Hepatitis b sorstarsak! Kedves Makara doktor! Keresem a kérdesemre a választ. HBSAG 0,06 Pozitiv 178 (HBV) anti -HBc kimutatas negativ Hepatitis B virus anti -HBE kimutatas Elisa (Dia Pro) Pozitiv HEPA B virus eAg kimutatas Elisa (DIAP) negativ....
    Tovább a teljes történethez »
  • Holdsugar
    Holdsugar

    HBV - Ibcsike

    Téma címkék: hepatitis b
    Kedves Ibcsike! Remélem idővel több B-s beteg fog regisztrálni a fórumra és tudsz velük beszélgetni. Mi itt C-sek nemigen vagyunk tájékozottak a B fertőzés esetén szükséges vizsgálatokkal és kezelési lehetőségekkel kapcsolatban. Próbáltam...
    Tovább a teljes történethez »
  • Holdsugar
    Holdsugar

    Makara Főorvos Úr!

    Téma címkék: hcv
    Kedves Főorvos Úr vagy bárki, aki ehhez ért! Kezelés után 5 hónappal az eredmény: HCV PCR kvantitatív érték: 0,0 egység IU/ml A vizsgálatot COBAS Taqman 48 (Roche) készüléken végeztük. Ez azt jelenti, hogy nincs vírusom? Orvosom a kezelés után...
    Tovább a teljes történethez »
  • Holdsugar
    Holdsugar

    Májfunkció - Lymphocita

    Téma címkék: hcv
    Laboreredményeim: 11.04 (aznap kezdtem a kezelést) GOT 96 (ref. 35 alatt) GPT 160 (ref. 35 alatt) GGT 62 (ref. 38 alatt) Lymphocita 18,2 %(ref. 25-45) 11.18. GOT 14 GPT 19 GGT 30 Ez a kezelés 2. hete utáni eredmény. Nagyon örültem, a kezelés előtt 4...
    Tovább a teljes történethez »

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close