Hova forduljak segítségért? -ki tud engem meggyógyítani?

Téma címkék:
2008.07.14. 13:39

Üdvözlök Mindenkit!Talán én is sikeres segítséget kapok a következő problémámra. Kb másfél éve jelentkeztek piros foltok a lábam külső szélén. Előszőr fájdalom nélkül, majd ahogy a foltok pirosodtak úgy nőtek is és elkezdett viszkedni, majd a csontom fájni. A meleget nem szereti (pl:víz, hőmérséklet) ha ideges vagyok egyre jobban pirosodik viszked és fáj.

A szenvedés engem is elkisért az orvoshoz. Felsorolom:háziorvos, bőrgyógyász,orr,fül,gégész, nőgyógy.,ortopéd.,érsebész. Jártam meridiánpont /lehet, hogy nem így kell írni/mérésen és az egyedül csak a bőr elváltozást mutatta ki, de az ugye látszik is. A Laborleletem csak némi koleszterin eltérést mutat nem jelentős. Semmire nem szedek gyógyszert. Két hónapig jártam acupuktúrás kezelésre. Változás semmi. A látvány nagyon kellemetlen. A felsorolt orvosok egybehangzóan azt mo9ndták, hogy még ilyet nem láttak. El vagyok keseredve, nem is tudom, hogy kihez menjek, mert úgy érzem, hogy a kőr bezárult a számomra.

Szívesen venném ha valaki tudna segíteni

#153 Verita hozzászólása: 2010.01.13. 16:25

Kedves Sorstársak! Egy sikertörténetet szertnék megosztani Veletek. A kisfiamnak 2 hónaposan kezdődtek a seborreás, ekcémás problémái, először az arcán, majd egy szteroidos kezelésnek “köszönhetően” az egész testére kiterjedtek a viszkető, piros foltok. Nagyon sokat kínlódtunk, de ezt nyilván nem kell Nektek részleteznem… A Heim Pál bőrgyógyászatával nagyon megjártuk, az ott töltött egy hét csak rontott az állapotunkon. A homeopátiás alkati kezeléssel sem jártunk sikerrel, pedig másfél évig próbálkoztunk, és nagyon reménykedtünk benne.
Tavaly nyáron aztán rábukkantam valamire, ami végre segített: ez a módszer az EFT (az Érzelmi Felszabadítás Technikája), ami az akupunktúra lelki változatának is tekinthető, de nem használ tűket, hanem bizonyos meridiánpontok gyengéd kopogtatásával egyensúlyozza ki a szervezet energiaháztartását, és oldja fel a lelki-érzelmi blokkokat. Mivel a legtöbb betegség lelki okokra vezethető vissza, bármilyen jellegű probléma esetén sikerrel alkalmazható, hihetetlenül gyors eredményeket képes produkálni! Szóval elmentem egy kétnapos tanfolyamra, aztán kipróbáltam a technikát a kisfiamon: 3 hét alatt az összes piros folt és viszketés nyomtalanul eltűnt a testéről!!!
Egyébként én is ekcémás vagyok pici koromtól, immár 34 éve, úgyhogy tudom, mire (nem) képes a bőrgyógyászat és általában a hivatalos orvoslás. Az EFT-t alkalmazva az én meglévő tüneteim is maguktól elmúltak. A módszer stresszoldásra kitűnően alkalmas, és ami még nagyszerű: ez a technika annyira egyszerű, hogy gyerekek is hamar megtanulják, és bárhol, bármilyen problémájukra alkalmazhatják, a fejfájástól a szorongáson át az influenzáig.
A szteroidokkal (és általában a gyógyszerekkel) az a gond, hogy többnyire csak elfedik a tüneteket, de a mélyen fekvő okokat nem tudják meggyógyítani – sőt, az ekcémából könnyen lehet pl. asztma vagy más súlyos betegség is.
Akit érdekel a módszer, ezen a honlapon talál róla infót: http://www.humanharmony.hu , illetve írhat nekem az annus.rita@gmail.com e-mailcímre, készségesen válaszolok a kérdésekre!

Valódi gyógyulást kívánok mindenkinek!
 

#152 7szinvirag hozzászólása: 2008.09.01. 09:52

Hali, valószinűleg lelki eredetű a dolog, illetve szerintem próbálkozhatsz még méregtelenítéssel.

#151 zizi hozzászólása: 2008.08.05. 13:17

Szia  nem tom mennyire hiszel a lelki dolgokban de ez szerintem attol van  idegi eredetűűű

dolog és én tudok rá egy jó gyogymodot ami szerintem rendbetenne . ez pedig a homeopátia  -tudom sokan nem hisznek benne -szerintem nem is kell  de a börbajokra is nagyon jó szerek vannak .ha érdekel a dolog keress meg a többit személyessssseeennn :)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close