Istennel harmóniában a betegségek között második rész. reflux, laktóz intolerancia és irritábilis bél szindróma

2009.03.20. 16:19

Drága Olvasó!

Ismét itt vagyunk Ön és én Jázmin Verd. Ma utazásra hívom meg magammal, saját testünk belsejébe vezető útra amihez még jegy sem kell, mert a képzelet varázs szőnyegén repülünk.

Vers- A lámpás

Egy lámpásom van nekem

az Te vagy Istenem.

Megvilágítod a léptem

fogod a kezem.

Köszönöm a csodát:

Téged Mennyei Atyám.

Vezess tovább

az úton egyre tovább..

 

Istennel lévő kegyelem

Minden sötétben zajló utazáshoz szükség van fényforrásra, ez alkalommal én gondoskodtam erről és nekünk míg utazunk Isten lehet a LÁMPÁS.unk. A gyermekkorral kezdjük amikor is Isten megérintheti a lelkünket, de sajnos az én gyermek szívemet még nem érte ez útól, pedig vágytam rá nagyon. Most az utazás elején tudhatjuk, hogy minden gyermeknek szüksége van apára mint például a mi mennyei Édesatyánk akit már felnőttként ismertem meg és szántam, neki az életemet azóta Ő világítja a lépteimet. az Istennél való kegyelem: A csoda mely megszületett sok sok évvel ezelőtt az kopogtat a szíve ajtaján és kéri, hogy lássa be nélkülözi őt. a következő kérdésre feleljen őszintén:Gondolatban, szóban, cselekedetben az évek esetleg évtizedek során nem voltak csábító tervei: Mint például: De jó lenne ezt az orgonát leszedni. Senkihez sem tartozik legalább szépen fog mutatni az asztalomon és letöri. Kérdem én ki engedte meg?

Isten keresi magát is és a szájban tett utazásunk során derülnek ki a ki nem mondott gondolatok amik nem váltak cselekedetekké sem, de Isten várja az embert és szólítja, ahogy Ádámékkal is tette a bűneset után. Egyszerű szó amit mondjon ki, nem bánja meg!

Reflux

Következő utunk a gyomor szájunkhoz vezet minket, ahol van egy záró izom ami össze húzza a gyomor száját, hogy a benne lévő különböző savak ne kerülhessenek ki belőle. Előfordul azonban, hogy ez az izom nem működik és a sav visszaáramlik és marja a nyelőcsövet végig. Erre a betegségre is pirulát kell szedni, ami bővíti a gyógyszerek listáját. Ezzel is rendelkezem sajnos és egy kellemetlen tükrözés kapcsán derült erre fény, Önnek biztosan van hasonló tapasztalata. Egy megfelelő orvos és asszisztensre van szükség meg némi zsibbasztó sprayre, aztán jöhet ami még nem volt.

Laktóz intolerancia

Magyarra fordítva tejcukor érzékenység, ami a laktáz enzim tejcukorrá alakulásakor jön létre. A vizsgálat során meg kell inni tejcukrot tartalmazó keveréket, majd egy szondába kell fújni időközönként. A végén állítódik fel a diagnózis Kerülni kell a tejes ételeket,de van kifejezetten laktóz érzékenyeknek való tej is csak nagyon drága manapság. Azért én ritkán benevezek rá.

Irritábilis bél szindróma

Ez egy bél rendellenesség amikor ami kiürül az nem megfelelő színű és méretű illetve problémát okoz a kijövetel is. Hol hasmenés hol pedig székrekedés váltakozik egymással. Túl lehet élni én vagyok rá a példa.

A folytatás már nem sokára jön. köszönöm, hogy velem repült a szőnyegen, további szép napot Önnek!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close