További történet: diabetológia, cukorbetegség

Téma címkék:
2009.04.18. 06:42

Sziasztok!

Elmesélem Nektek legutóbbi idők legrosszabb élményét. a lakásomhoz közeli eü. intézményben bevezették – gondolom máshol is – a rendelési időre, osztályra való bejelentkezést. Én kis naív beálltam a három ablak közül az egyikhez, hogy sorszámot kérjek a diab rendelésre, ahol egy enyhén morcos hölgy megjegyezte, jó lenne ha megtanulnék olvasni, mert ki van írva, hogy a cukorbetegek melyik ablaknál jelentkezhetnek be. A felháborodottságom tetőfokára hágott, megkérdeztem azért mert fekete s… vagyunk, vagy mert fertőzünk, vagy leprásak vagyunk. Ekkor már a biztonsági őr is bekapcsolódott, ki akartak venni a sorból. Később belém akarták magyarázni ez azért van, hogy ne legyen vita a betegek között az érkezési sorrend miatt. ha, ha, ha…

Ez még mind semmi, a legújabb, nem elég, hogy a két órás rendelésre be kell jelentkezni, de a bejelentkezési időn belül is a doktornőtől időpontot kell kérni hogy a nyomorult inzulint kiírják vagy a problémával foglalkozzanak. Természetesen erre is van magyarázat, sok a beteg, kevés a rendelési idő. Erre csak az a kérdésem, hogy akkor miért nem lehet heti 2 alkalom helyett több napot beiktatni és 2 óra rendelési időből miért nem lehet 4 órásat csinálni, amikor gomba módra szaporodnak az új betegek.

#354 vighkata hozzászólása: 2009.04.19. 06:55

Szia Erzso12284

Szomorúan olvasom a kálváriádat, gondolom pesti vagy. Álatában pestiektől hallom ezeket az áldatlan állapotokat. Én vidéki vagyok, és maximálisan meg vagyok elégedve a nálunk lévő beteggondozással, odafigyelnek ránk, és ilyen, vagy ehhez hasonló atrocitások, megszégyenítések nem érnek minket.

Kata

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close