BPPV nálam is beköszöntött sajnos

Téma címkék:
2009.06.03. 19:54

Sajnos nekem is elkezdödött 30 évesen ez a fránya BPPV szindróma. Elöszőr sírtam megijedtem sőt volt, hogy  eldőltem annyira rosszul voltam, majd elmentem neurologushoz aki azt mondta Bppv szindróma. Sajnos MR-re csak júli 9-re kaptam időpontot, addig várok mert persze abból lát valami biztosat az orvos is, de a tünetek alapján ez lesz. Sokat néztem utána  a betegségnek, sajnos tornát nem találtam én sem sehol viszont a rivotril gyógyszer segített. Mondjuk a rivotril már számos bajomon segített, de most is erre a betegségre ezt írták fel és jónak tűnik mert valóban jobban vagyok illetve voltam 2 hétig, de most megint elkezdödött 3 napja. Szóval nem tudom hogy ebből valaha van e kigyógyulás vagy csak néhai tünetmentesség, majd megint szédülés dölöngélés?

#519 alexa hozzászólása: 2009.07.02. 07:17

Tudom milyen érzés lehet én sem vagyok nagy orvoshoz járos,de mihamarabb mennj el orvoshoz főleg hogy a neurologia és az mri is időpontos és várni kell rá!Üdvözlettel és jó gyógyulást!Alexa

#518 bzmarti hozzászólása: 2009.07.02. 06:58

Kedves Alexa!

Köszönöm, hogy írtál. Megkeresem ezt a tornát, de mindenképp el kellene először mennem szakorvoshoz. Az lesz a nehezebb.. Elég nehezen tudok elmenni orvoshoz, pláne, hogy vidéki is vagyok. Remélem minnél előbb eljutok és leírhatom a tapasztalataimat. Az mri eredményed majd oszd meg Velünk. Addig is köszönöm a biztatást és jobbulást kívánok Neked is.

Márti 

#517 zsupi1 hozzászólása: 2009.06.28. 18:51

szia alexa!

Igen sajnos ez a betegség,vagyis nem is betegség csak egy állapot az orvosom szerint ez csak néhai tünetmentesség.Időközönként jön(nálam ugy fél évente)akkor megcsinálom atornát (Eppley)manővert, attol jobb lesz,bár még utánna pár napig bizonytalan az ember,meg nálam más tünetek is vannak,de azt már leírtam,és kész.Fél év mulva ujra jön….Rossz, de próbálom pozítívan felfogni és bízom hogy talán egyszer végleg megszűnik.

#516 joetvagy hozzászólása: 2009.06.16. 14:16

szörnyű olvasni h ilyen betegségek vannak. sajnálom.

#515 kkasa hozzászólása: 2009.06.04. 19:54

Kedves Alexa!

Sajnálom, hogy neked is meg kellett tapasztalnod ezt a kellemetlen betegséget. Sajnos azt kell mondjam, hogy valószínűleg sohasem szabadulunk meg tőle teljesen. Nekem is vissza-vissza tér időnként különböző intenzitással.

Kérlek olvasd el a BPPV közösség kezdőtörténetét, ami az én esetme, mert igenis van tornagyakorlat sorozat ami nagy kitartást igényel, de eredményt is hoz cserébe. Kérj róla leírást a neurológusodtól.

Azt hiszem egy korábbi Várószoba blogbejegyzés is foglalkozik a témával, érdemes a blogban is olvasgatnod ezügyben.

Jobbulást kívánok!

Üdv. Karesz

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close