Hipohondria és zsákutca (????)

Téma címkék:
2009.06.19. 11:02

Nem vagyok normális. Nem-va-gyok-nor-má-lis. Igen talán levegőt kéne venni. Zavarban vagyok.. Mit keresek én itt? Hogy kerültem ide?? Jaa, hogy én jöttem fel, regisztráltam, és most írok, úgy. Ha ezt bárki is elolvassa hülyének fog nézni.

Nem tudom mi történik velem. Csak mint a tenger hagyom magamt sodródni, morajlani.. morajlani? Na jó, azt azért csak tudom mi történik velem! Csak megfogalmazni nehéz. Valami van velem. Mindig másnak érzem magam. Például voltál már polip, Kedves Olvasó? Én voltam. Nem csak az, mindig más. Mindig mintha már csakazért is muszály lenne fölvenni valamit, bármit, mindig mást, néha elgondolkodom, vajon pl. 5 év múlva full skizofrén leszek?? Na nem, azt azért nem. Majd szépen kisimúlnak a dolgok. Mint a ruhák. Nem direkt húzok magamra folyton ruhákat. ŐK csinálják! Hipnotizálnak és kész. Viszont mindig kívülről látom magam. Észrevettem hogy mindig másképp nézek ki. Amőba. Azt hogy ember lennék, megkérdőjelezem. Azt hogy állat lennék, azt is. Egy szerep vagyok. Egy másolat. Egy gondolat. Állítólag 17 éves vagyok. Igazából nem. Igazából nagyon kicsi vagyok. Így gondolom, így érzem, sőt néha szeretek is rátenni egy lapáttal! A pszichiáterem már azelőtt rájött erre, mielőtt kimondtam volna. De van amiről még ő sem tud; egy lightos gyermek-kizsákmányolás páldája lehetnék. Már egészen kicsi kormban depi, kényszergondolat, önutálat.. 14 évesen jött a vagdosás. Egyre mélyebben. Így kerültem pszichiáterhez. Szélsőséges hangulat ingadozásra kaptam lítiumot, ugyhogy most jobb. Az életem nem folyó.. az életem te-le-por-tá-ció! Egyik pillanatban még itt vagyok, a másikban ott. Arról fogalmam sincshogy túlreagálom e ezt a molesztálás dolgot? Végülis.. így nőttem fel, vagy mi.. Azthiszem folyamatos szerepekben élek, mintha egy filmben lennék vagy mi.. Aztán meg – mindenki tökéletes csak én nem. Hogy miért? Mert ők bármikor képpesek önfeledten mosolyogni, jó pofát vágni, és szeretni, akármennyire nyomorult helyzetben vannak. És persze mert ők ŐK. Egy egészek.

Szoktam olvasni. ( Míly meglepő!) Olvastam a borderline-ról. Olvastam még sokmindenről, erről-arról. Megfulladok. Emlékszem tavaly nyáron beleverdestem a fejem a falba, meg……… Egyszerűen csak hisztis vagyok. Néha eszembe ötlik, mennyire defektes vagyok.. Nem lehetek személyiség zavaros… olvastam hogy az 18 év felettieknek nem alyánlott, ugyhogy!… Ugyhogy meg vagyok nyugodva! Hipohonder még lehetek. Az is csak egy sz+r másolás lenne. Hurrá. Hipohonder vagyok?? Vagy egyáltalán normális vagyok?? Mi a fene bajom van?? Mi történik velem?

#538 pafek hozzászólása: 2009.06.19. 21:55

pafek vagyok énirtam maffiaorvosok c.történetet kinlódom rendessen.figyelj.mellékveséről olvass 1kicsit lehet nekedis velevanbajod.ugyanis e probléma totál lelkileg roncsá tesz.énmár padlónvagyok.járj utánna lehet megtalálod az okát.illetve pajzsmirigyis hasonló tüneteket okoz.eza2 kolera nagyonkemény…és sajnos mindkettőt örökölniislehet.sajnos…hali….lelkileg veledvagyok.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close