Depressziósan a hétköznapokban

2009.08.14. 17:44

Kedves Olvasóm!

Először is szeretném megköszönni, hogy elolvassa a történetemet,

Kórház, fény hangok…műtét 10 évesen fejlődési rendellenesség mindkét mellben négy mellem lett volna. egy ideig olyan voltam mint a többi gyermek, aztán újra jött a betegség újabb műtéttel együtt most a vesémbe nőtt egy ciszta ami nagyra nőve veszélyeztette a vese működését. Vakbélgyulladás- műtét, petefészekgyulladás- műtét, kéztörés- műtét, majd hosszú szünet következett.

Kórház, fény hangok, most is ott, de a gyermek pszichiátrián, annyi beteg gyermek közt én csak egy voltam akinek baja volt  sokat beszélgettem a doktornőmmel, de féltem elmondani a frankót az őszintét. Mert az mi lett volna?Hogy apám alkoholos állapotában erőszakoskodott velem, hogy nem tudtam megoldani az otthoni helyzetet, hogy egy kis wc nélküli kicsiny lakásban éltünk , hogy apám minden nap mikor suliba mentem inzultált, hogy senki sem tudott megvédeni és én beteg lettem. Emlékszem apám egy mackót hozott a 15 éves lányának, mondhatom baromira örültem neki.

Kórház , fény hangok nem tudni kívülről jönnek vagy belülről, most nem műtétre várunk hanem arra, hogy hasson a gyógyszer átfutási idő két hét akkorra jön meg a hatása. ez nem sikerült, jön a másik amíg még lesz másik. De meddig még?Itt vagyok fiatalon és már csomó betegséggel rendelkezem: asztma- tüdő asztmám van ami miatt nem bírom a lépcsőzést és alkalmanként befulladok, reflux-túl sok savam van és ez gyulladásban tartja a gyomor felső részét és a nyelőcsövet, mindezt azért, mert a gyomor szájam nem zár rendesen,irritábilis bél szindróma- ami miatt hol székrekedésem van hol pedig hasmenésem mindez spékelve  egy kis vérrel,laktóz érzékenység- nem ehetek tejet és tejfölt és még örülhetek, hogy ennyivel megúsztam,paranoid skizofrénia-néha úgy érzem figyelnek, hogy a tévén keresztül nekem szólnak,depresszió-hol fent hol lent mint a hullámvasúton nem piskóta ez sem néha nagyon padlóra tudok feküdni, van viszont mikor az egséz világot átölelném!

Mégis biztos vagyok benne, hogy nem vagyok egyedül, mert velem van a férjem, az anyósom, a szüleim, a barátaim akik nem hagytak el és ne feledkezzünk meg Istenről se, mert Ő vezet és megtart ebben  a nehézségben is és a hétköznapi létemet Ő tratja a hatalmas kezében

#642 rabbi hozzászólása: 2009.10.05. 03:22

Kedves Agacska!                                                                                   Szomoru tortenet!Olyan,amitol egy igazi ferfi zsebeben kinyillik a bicska,es legszivesebben tovestol vagna ki azt a bizonyos reszt,amely egy artatlan gyermeket tonkre tett.Betegsegei-meg talan a keztores is a stessz okozta kordinalatlan mozgas miatt-lelki eredetuek,melyektol hosszu pszichoterapia segitsegevel megszabadulhat.Ezek a pszichoszomatikus betegsegek a buntudat szorongato folytasa kovetkezmenyei,melyeknek nem on a bunose,pedig onmagat okolja azokert.Mondhatnank,hogy az ido begyogyitja ezeket a sebeket,de ez nem igaz.Az ido mulasa,kora elorrehaladasa melyiti a sebeket,mely itt-ott sikoltva tor egeszsegere.Kerem forduljon szakemberhez,mert segiteni  tud,es segiteni fog.En hiszek Isten hatalmaban,de vajon imaval(isteni csodaval)akar megszabadulni egy gennyes fogatol?Ilyen betegseg lelke nyavajaja is.Isten adott bolcsesseget pszichologusoknak,akik azzal kivannak segiteni rajtunk.Kerem hagyja,hogy a Bolcsesseg Istene,es a szakemberek egyutt dolgozzanak egeszsegeert!

#641 Agacska hozzászólása: 2009.09.30. 13:28

Drága Hölgyem vagy Uram!

Isten mivel mindenható képes arra, hogy minden betegségünket elvegye, mert fiát Jézust adta a keresztre azért, hogy mi élhessünk.  A skizofrénia és a depresszió agyi anyagcsere- zavarok ezeket gyógyszerrel lehet és szükséges orvosolni, de az Úr megadhatja ebből is a gyógyulást, de a vele való járást a betegségen keresztül is, én ez utóbbit élem át, mert tudom az Istennek gondja van rám , nem feledkezik meg rólam, segít is, de úgy hogy átvisz a nehez napokon át.

#640 Evanak hozzászólása: 2009.08.14. 17:50

Drága Ágacska!

Köszönöm, hogy megosztotta a történetét velem is mivel hasonló korú fiam van aki skizofréniás, tudom már miket élhet át . Köszönöm, hogy tükröt tartott felém!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close