Kegyetlenség

Téma címkék:
2009.11.06. 21:16

6 éve félremütöttek. 3 évre rá közölte főurológus Dombóváron. Végig kamuztak. Mentem én Pécsre 3 kórházba. Kaposvárra, Szekszárdra, mostmár tisztában vagyok azzal, hogy orvosilag nekem halnom kellene. Profi összejátszás, tudják hibáztak. Orvos orvost mos, nemérdekli őket kisgyerek vagy öreg, pusztuljon. Én már mindenhova írtam, egészs.bizt.felügyeletnek.stb…hiába. Orvosok akár ölhetnek is, nekik szabad.

Állambácsi védi őket, szóval itt vagyok betegen, ellátás nélkül. Gyufásdoboznyi daganattal, szivproblémával, izületi ér ill izomfájdalommal, mellékvese megnagyobbodással, mindenféle probléméval. Háziorvosaim már eddig 4edik, úgy kezelnek mintha megöltem volna a gyereküket. Ők is a maffia része, rengeteg szemétséget irhatnék, de inkább egyet írok le. Dombóváron 1év elteltével szinte ugyanazt a vérképet kaptam, már akkor furcsállottam, de ugyanaz a rossz mindkét papiron. Nemrég beszéltem volt kórházi dolgozóval, szerinte ez lehetetlen, aztán Dombóváron megint 1 vérkép. 3 hónap múlva tökéletes vérkép Pécsen derült volna ki hogy mellékvesegyulladásom van-e. Hát persze nekem nem lehet-e betegségem, mert akkor lebuknak. Meghamisították vérképemet a cél érdekében, ezt azért soha nem hittem volna. Sok aljasságot halottam ill. láttam tvben de ez dúrva… Dombóváron 2 hónap múlva megint rossz vérkép….ilyen nincs.. Ez ám a maffia. Akkor jópáran meghaltak már e kedves doktorktól. Pénz beszél…orvos hamisit…..szégyeljék magukat, de szerintem ezek azt nem tudják, mert érzelemmentes gyilkosok……….erről ennyit.

üdv.pafek Dombóvárról. Vigyázzatok ti is velük.

#807 rabbi hozzászólása: 2009.11.15. 03:22

Kedves Pafek!                                                                                                            Betegsege tortenetet minden bizonnyal igy elte meg,ami borzaszto.Ugy gondolom,hogy az elet mas teruleten is sok ellensegkeppel talalkozik,ami rettentoen riaszto lehet.A torteneterol idos baratom-Karoly bacsi- jut eszembe,akinek tortenetet leirom tanulsagkeppen.Kivanok testi,es lelki jo egeszseget,remenyseget az emberekben,s a jovoben!Tisztelettel:Rabbi

#806 kig121 hozzászólása: 2009.11.09. 08:13

Hát számomra is több helyeb sántít a történet.

4 háziorvos? Az hogy lehetséges? Ugyanolyan vérkép másik kórházban, ilyen sincs. Esetleg ha feltöltenéd a bemásolt leleteket, akkor hitelesebb lenne.

Viszont tény, hogy nem kapkodják el a betegeke ellátását :S

#805 cryply hozzászólása: 2009.11.08. 16:12

Ugye nem haragszol meg ránk ha ezeket nem hisszük el?

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close