Ha több az ujjunk száma a kelleténél…

Téma címkék:
2009.11.10. 09:58

Mikor megszülettem 23 újjam volt.:)) a 2 kezemen és az egyik lábamon.A kezeimről még rögtön levették a kórházban, a lábamról csak 3 hónapos koromba. Örülök neki, hogy nem tartották meg, elég rosszul nézett volna ki ha suliba a kezünkön számolunk és nálam több van.:)))

Próbáltam kutakodni ennek jelentése után, a táltosnál lukadtam ki.

#817 Aniko65 hozzászólása: 2009.11.18. 23:16

Kedves rabbi!

Biztos,hogy nagy fokú az alacsony önértékelésem,de láttad már ezen az oldalon elég sok problémát osztottam meg veletek…….és még vannak dolgok.Nem hiszem,hogy művészi hajlam lappangana bennem.Én inkább tapétázom,festek,átrendezem a lakást,szeretem a tiszta ápolt lakást.Mindig valami munkát találok itthon a 2 gyerek mellett.De a bajaim miatt nehezen nyitok párkapcsolatra.

#816 rabbi hozzászólása: 2009.11.11. 15:22

Kedves Aniko!                                                                                                                    Elhiszem,hogy testvered(hadd tegezzek vissza)eseteben jott ki a muveszi hajlam,de te probalkoztal mar kicsalogatni a bent alvot?Nem nyomod azt el alacsony onertekeleseddel?

#815 Aniko65 hozzászólása: 2009.11.11. 09:56

Kedves Berci!

Megnéztem a linkgyüjteményt,köszönöm.Az is igaz ez egy genetikai rendellenesség.Nekem nem nőttek össze teljesen normális külön ujjak voltak,egy kicsi heg mutatja a nyomát.

Menéznéd nekem a “Keresem az összefüggést” írásomat?

 

#814 Aniko65 hozzászólása: 2009.11.11. 09:40

Kedves rabbi!

A leveled első része teljesen igaz!!!Én iker vagyok (2 petéjű),teljesen különböző jellemekkel.Míg az ikrem teljesen egészséges,én vagyok a beteges,gyengébb,sérülékeny.

A művészi hajlam pedig nála jön ki,festeget,szobrokat csinál.

Nálam az előre megérzett dolgok jönnek ki.Sokszór már félek dolgokat kimondani,mert azt mondják boszorkány vagyok.De sok vissza jelzést kaptam,hogy milyen jó,hogy rám hallgatott.Azt is megérzem ha baj fog történni.

#813 rabbi hozzászólása: 2009.11.11. 07:33

Kedves Aniko!                                                                                                                   Nyilvan keves ismerettel rendelkezem,hogy vitaba szalljak Bercivel,aki medikus,de azert hadd probalkozzak!A taltosok kulonleges kepessegei is abbol a kulonleges (tul)erzekenysegbol szarmazik,ami Anikonal azt a temerdek pszichoszomatikus jelenseget okozzak.Nem lepodnek meg,ha ebben az oraban,amikor onnek irok,erre a jelensegre gondolna.A tulerzekenyseg egy reszrol serulekenyseget,mas reszrol finom dolgok iranti erzekenyseget is jelenthet.Erdemes lenne elgondolkozni,hogy ez a kepesseg mikent kamatoztathato,s mikent lehet jora forditani.Tunderhegyen sok tulerzekeny emberrel talalkoztam.Nemelyek ott kezdtek muveszi tevekenyseget.A muveszetek iranti erzekenyseg lehet egy kifejezoeszkoz az adottsag kihasznalasara.

#812 Berci hozzászólása: 2009.11.10. 11:47

Kedves Anikó!

A táltos helyett íme egy linkgyűjtemény orvosok tollából a témában.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close