Keresem az összefüggést…

Téma címkék:
2009.11.10. 09:47

Eddig 3-szor kapott görcsöt a kezem.

1. Csípő műtétem volt, gerincbe kaptam érzéstelenítőt gondolom lidocaint. Alig kezdtek neki a műtétnek, nagyon fájadalmasan begörcsölt a könyököm és mindkét kezemen ai ujjaim kiegyenesedtek és deformáltan álltak. Azt mondtak calciumot kaptam,de már csak az intenzíven ébredtem fel. Az igazi történést nem mondták el.

2. Liftes balesetem volt. Gomba pincében dolgoztam. A rekeszeket 1 beton aknába vittük le, aminek nem volt oldala csak zárt szelvény keret. Áramkimaradás volt, megállt a lift. Én neki támaszkodtam a falnak ,a lift közbe kb. 1 métert megzuhant és megint megállt. Ez elég volt ahhoz, hogy az egész alkarom ode szorítsa a kezem a betonhoz. Lezúzta a böröm rendesen, ideg és izom sérülésem lett. Pajszerral feszítették ki a beszorult karom. Sebészetre vittek gyorsan, felfektettek az asztalra és akkor kezdödött megint az ujjaimba a görcs. Az orvos egy nejlont szorított a számra meg az orromra és kis levegöket kellet vennem, erre lazúlt a görcsös állapot. Napi 6 andaxin és se beszélni, se ülni nem tudtam.:) Lidocain nem volt.

3. Ganglion műtétem alatt történt, ahol megint lidocaint adtak a szólásom ellenére.

#811 Berci hozzászólása: 2009.11.11. 17:17

Kedves Anikó,

Hogy őszinte legyek, ennyi információból és a fizikális vizsgálat nélkül nehéz erre bármit is mondani. Igazából még hasznos webes forrást sem tudok ajánlani.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close