Bent maradt valami.

2009.11.17. 09:18

12 éve terhességet állapítottak meg nálam, 9 hetes voltam. Elkezdtem vérezgetni, bementem a kórházba ,ahol bent fogtak, hogy elvetéltem.:((( Meg volt a kaparás, másnap a vizites orvos úgy köszönt el, “hogy köszönjük, hogy a vendégünk volt”. Ezt azért egy kicsit gúnyosnak éreztem.

Pár nap múlva valami iszonyatos bűz jött belőlem. Mikor mosakodtam éreztem, hogy ott lent van valami aminek nem kéne ott lennie. Az én műtős orvosom szabin volt, így aki rendelt ahhoz mentem. Kijön a nővér, hogy fontos e a bajom, mert nem hozzájuk tartozom. Halkan mondom mi a probléma, erre ő hangosan a többi beteg előtt azt kérdezi tőlem, hogy csak nem dugtam fel valamit magamnak????…. Azt az égést.

Behívtak feküdjek fel a vizsgálóra. Kutakodik az orvos bennem mire kihúz egy kb. 1 méter géztekercset (tampont), amit bent felejtettek. Mosolyogva elnézést kért a nőgyógyász, se fertőtlenítés, se semmi. A nővér is elnézést kért a kinti megjegyzéséért. Azzal érvelt, hogy a nap folyamán 2 idős nő beteg volt. Az egyikbe bele törött a répa, a másiknak meg a spréh kupakja maradt bent.

Ez engem igazából nem vigasztalt, mert a kismamákkal a férjeik is ott ültek kint akik ezt hallották és nagyon ciki volt.

#846 rabbi hozzászólása: 2009.11.17. 15:31

Ezert Amerikaban repult volna az apolono,pedig itt apolono hiany van.Valoszinu soha tobbe nem dolgozhatott volna korhazban.Abszurdisztanban minden lehetseges.

#845 kig121 hozzászólása: 2009.11.17. 10:09

Hát ez nagyon szomorú és megalázó lehetett.

Sajnálom hogy ilyet megkellett élned.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close