Méhnyakrák szűrés

Téma címkék:
2009.11.19. 08:25

29  éves nő vagyok  két gyermekes anya. Aggódom, ugyan is tavaly júniusba kiderült, hogy  méhnyakrákom van. Ez a rákszürés során derült ki de közbe az is kiderült hogy 2008- ban volt egy magas értékem  amit nem vettek  figyelembe az  orvosok. Azt tudni kell hogy minden évbe rendszeresen járok  rákszürésre és mégis csak most  vették észre, hogy baj van. Júliusba meg is mütöttek,  a mütét  úgy tűnt sikerült,  de  valami még mindig nem jó ugyanis még mindig  nagyon magas az értékem. Most  voltam 2 hete megint vizsgálaton, amiből kiderült tegnap, megint  rossz az érték  igy felkészített az orvos még egy műtétre. Tömik belém a gyógyszereket, de hatása semmi. Aggódom  és már  tanácstalan vagyok mit is kellene tennem. Itt van két  pici gyermekem akiket egyedül nevelek és szükségük van rám. Kérem aki tud nekem tanácsot adni az irjon.

Köszönettel :Krisztina

#852 beatrixx hozzászólása: 2009.11.23. 19:21

Szia!Ne idegeskedj nem olyan nagy tragédia ez.Én is keresztülmentem ezen és mégis megvagyok.Ha nincs áttét semmi baj nem lesz! Én nagyon könnyen átvészeltem pedig még babám sincs.Tudom mit érzel,de ne temesd el magad előre!Meg fogsz gyógyulni!!!!!!!!!!!Ha további műtétre van szükség nyugodtan vágj bele,nekem is több volt.Bár az nem derült ki hogy milyen típusu műtétet végeztek nálad.Talán conisatiot? Annyit tanácsolok olyan nőgyógyászt válassz magadnak aki egyben onkológus is.Ha valami kérdésed van írjál én megfoglak nyugtatni 100%-ig.Pusz 

#851 szaboibolya hozzászólása: 2009.11.21. 16:49

Kedves Krisztina!

A legjobb amit tehetsz ha másik orvost is megkérdezel. Édesanyámat a Déli pu-nál található onkológiai intézetben gyógyították meg. A legfontosabb, hogy NE ADD FEL!!! KITARTÁS!!!!

Üdvözlettel:Ibolya

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close