Pánikbeteg volnék?

Téma címkék:
2009.11.25. 18:26

Tisztelt fórumosok!

Nagyon szépen köszönöm a hozzászólásokat, de mint írta is az egyik hozzászóló, hogy legyek erős a hitemben. Vallásos ember vagyok, nagyon szeretnék hinni Benne, erős bennem az akarási vágy a szorongásaim leküzdésében. Például ha elmegyek az Isten házába, vagy bárhová, erősen szorongom, és a tömegtől is tömegiszonyom van, ezért a templomban is próbálok úgy ülni, hogy a padsor végén foglaljak helyet.

Mint írtam az előzőekben, oktatási területen dolgozok, a munkám teljessé teszi a mindennapjaimat, de vannak napok, amikor olyan rendezvények és ünnepségek vannak, amik elkerülhetetlenek. Próbálom erősen tudatosítani magamban, hogy nem szorongok nem pánikolok, de nem sikerül, és még a vérnyomásom is magasabb lesz. Tehát minden rajtam múlik, hogy hogyan küzdöm le ezt a kellemetlen érzést? Nekem valahogy nem sikerül, pedig nagyon szeretném.

#870 Adelka hozzászólása: 2010.02.11. 13:33

Szia..hat ismeros ez a dolog,en is mindig hatra ullok a templomba es a szelere ha lehet es nem csak a templomba mert mashol is igy vagyok  ez nem valami kellemes dolog dehat ez van……minden jot kivanok es gyogyulast!!!!

#869 cryply hozzászólása: 2009.11.25. 19:28

Kedves Pircsi!

Igen! Neked kell erőt venni és ebben segít a hit és a gyógyszeres kezelés. Én is a sor szélére ülök a misén! Sőt, vannak betegtársaim akikkel egy templomba járunk és ők is a sor szélére ülnek. Mi többen összefogtunk és segítjük, erősítjük egymást. Ez nagyon fontos. Mi félszavakból is értjük egymást és nem kell érzéseinket magyarázni. vannak akikkel skypen tartjuk a kapcsolatot mert messzire élnek tőlünk más városban. Még így is működik! Van valami kis jószágod otthon? Az is segít a szorongás legyőzésében vagy valami kabala amit magaddal viszel. Igazán neked kell megtalálni az igazi megoldást. Mindenképp hallgass az orvosodra. Szedd a gyógyszereket. Ez segíthet!

Szeretettel:cryply

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close