Pánikroham

Téma címkék:
2010.01.12. 18:08

Sziasztok én egy 33 éves anyuka vagyok, és 3 hónapja volt egy pánik rohamom, azóta hál istennek nem történt olyan , de egy két tünet azóta is mindennapos. Sokszor nehezen kapok levegőt és ami a legrosszabb nem tudok nyelni, szilárd ételt pedig egyáltalán nem, mert meg akad a torkomon. A pépes ételeket nehezen ugyan de valahogy sikerül. Én homeopátiás kezelésen veszek részt, de úgy látszik ez még nem elég. Szeretném megtudni hogy van -e valakinek hasonló problémája és tud -e valaki nekem segíteni.

Üdvözlettel egy kétségbeesett anyuka!

#1000 mkrisz76 hozzászólása: 2010.01.13. 11:44

Sziasztok!

Köszönöm a gyors és megnyugtató válaszokat. Eddig a homeopátiás gyógyszerektől, e vagy sem de nem voltak rohamszerű tünetek, csak sokszor van olyan érzésem mintha valaki a tüdőmön ülne, nehezebben veszek levegőt, az hogy nem tudok darabosat lenyelni, az már kezdett javulni fokozatosan, de egyszer nagyon bepánikoltam a kisfiam miatt mert allargiás fulladása volt és másnaptól kezdve megint nem tudtam nyelni darabos ételt. Most a harmadik napnál vagyok, de teljesen kiborít mert imádok enni és főzni is. Tudom hogy kéne egy jó doki de hogy válasszak ,mindenki másra esküszik. Azt olvastam ha rossz orvost választasz még rosszabb is lehet.

#999 panicgirl hozzászólása: 2010.01.13. 11:33

Nehogy kétségbe ess! Ez még egyáltalán nem probléma. A légszomj valószínű attól van, mert megijedtél attól a rohamtól 3 hónapja. Nem csodálom, nehéz is az ilyen. De nyugi, nem lesz több, ha eddig nem volt, nem is lesz, meg miért is lenne?:) Önkontroll és önuralom és sok sok kaja! :) Eddig tudtál nyelni és kaptál levegöt? És azóta mi változott? Semmi :) Szal fel a fejjel, ne képzelődj!

#998 Adelka hozzászólása: 2010.01.13. 08:51

Szia….nagyon sokaig ugy volt nekem is hogy minden nagyobb darab etel vagy gyogyszer fulasztot meg , egyik doki azt mondta nem az a baj hogy nem tudd nyelni hanem kell menni egy jo  doktor es terapia….es ugy is volt legalabb is most nincs ugy gondom de azeret elofordul hogy felve nyelek le vagy fuladozva egy nagyobb gyogyszert……..(ismeros erzesek sajnos)………..na azert fell a fejjel lesz jobb is….!!!!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close