Pánikroham

Téma címkék:
2010.01.13. 09:37

Sziasztok én 22 éves lány vagyok és nekem is pánikrohamom van nekem akkor kezdödöt amikor a mamám meghalt és most az apukámat vesztetem el!Én is segitséget kértem és azóta jobb de még nem szüntek meg a rohamok!Már szeretnék én is normális életet élni!

#1006 Rainy-morning hozzászólása: 2010.05.31. 16:37

Szia Adelka! Neked a történeted még nem találtam meg.. mesélsz nekem róla hogy kezdődött? Hátha tudok segítteni. Továbbá neked is felajánlanám a barátságomat, mert tudom hogy fontossak a megértő barátok és hát aki szintén ezzel küzd az jobban megért. Meg lehet tudunk egymásnak segítteni. :):) Majd írj ide vagy emailomra ha gondolod panikbetegseg@freemail.hu Írtam a történetemhez egy két dolgot olvasd el ha van kérdésed írj. Szia.

#1005 Adelka hozzászólása: 2010.05.31. 14:16

Szia…..na mi ujsag ,hogy vagy mostanaban?? nekem eleg ronda hetek, napok voltak., sokszor en is elkeseredek ..nagyon…!!Maskor jobb valamivel, de mivel nem dolgozom van sok idom magamal foglalkozni ami nem jo….ezt te is tudod??! mivel minel jobban figyeled mit erzel mi faj annal jobban beindul a felelem…..( igy vagyok sajnos)…szia minden jot panikmentes napokat!!!!

#1004 Rainy-morning hozzászólása: 2010.05.31. 11:34

Szia. Sajnálattal olvastam soraid, és részvétem. Az én apukám is meghalt bár akkor én még pici voltam. De a nevelőapámat pár éve vesztettem el. Nekem nem ettől jött a pánikbetegség (ha kíváncsi vagy a történetemre nem rég írtam le a fórumba). Viszont szeretnék Neked segítteni, mivel teljesen megértelek és tudom mekkora segítséget nyújt egy megértő barát szóval így ismeretlenűl a barátságomat nyújtanám feléd.. Ha gondolod írj, akár az msn címem is megadom.

Email címem: panikbetegseg@freemail.hu

#1003 rabbi hozzászólása: 2010.01.21. 04:59

Kedves Brigi!Mivel a panikrohamjaid a konkret halalesetekkel fuggnek ossze,igen jo eselyed van,hogy pszichoterapias kezelesekkel tuljuthatsz azon.A felnottkori kivaltookokkal sokkal konnyebb megbirkozni.Ha meggyogyultal,kerlek irj ismet,hogy erossitsd azokat a sorstarsaidat,akik meg szenvednek attol!Ne felejts el minket!

#1002 Adelka hozzászólása: 2010.01.14. 14:04

Szioka….hat lesz jobb is biztos,csak sok sok turelem kell ami persze nincs, legalabis nekem elfogyott de fell a fejel es bizzal magadba… ..szia

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close