Pánikbetegség

Téma címkék:
2010.01.17. 19:37

Pánikbeteg vagyok már 8 éve. A roham általában az éjszakai órákban jelentkezik. Álmomból riadok fel, a szívem hevese ver, a vérnyomásom nagyon magas, reszketek, gyengének érzem magamat, úgy érzem itt a vég. Pszihologushoz is jártam, gyógyszereket írt fel, de így is még jelentkeztek a rohamok, igaz kevesebbszer.

3 évvel ezelőtt egyik alkalommal a doki rossz dózisba írta fel a gyógyszert, és nagyon rosszul lettem. Kettős és cső látásom alakult ki. Felkelni is alig tudtam. A gyógyszereket abba hagytam, de így meg elvonási tüneteim lettek. Azóta, ha jön a roham, akkor beveszek egy nyugtatót és egy vérnyomás csökkentöt. A rohamok után szorongog, hogy mikor jön a következő. Eltelik úgy pár hónap, hogy nem jön, de van úgyis, hogy naponta kétszer is. Voltam természetgyógyásznál, energiát kaptam. Sajnos ez sem segített. Nagyon el vagyok keseredve. Nem tudom mi a kiut. A családom mellettem áll, és mondják , hogy nyugodjak meg, nem lesz semmi bajom, de sajnos ez sem segít , amikor jön a roham. Szeretném, ha lenne olyan gyógyult pánikos, aki leírná a gyógyulását és tanácsokat tudna adni olyanoknak, akik még keresik a kiutat.

#1028 dollarka hozzászólása: 2010.01.30. 09:19

nem elég csak szedni hanem mellé még vitaminokat és a helyes táplálkozás is fontos amik elö vannak irva!!glutén entes ételekcsak forás viz és azon az oldalon még találsz sokkaltöbb tudni valot!!én ma kezdtem el szedni és nagyon biom benne!fontoshogy helyrejöjjön a szervezet!valakinél 2 nap után már érezhetö javulás van valakinél meg csak 2 honap elteltével!!!ne add fel hisz az 1 hét nagyon kevés hmeggyogyuljon valaki!!!kitartás és tartsd be a szabályokat és meglátodminden rendbenn lesz!!!bizz benne!!!!ez a legfontossab!!!

üdv:dollárka

#1027 voroseva hozzászólása: 2010.01.30. 08:52

Már 1 hete szedem a neuroptim étrendkiegészítőt. Pozitív változásokat még nem tapasztaltam. Tegnap jobban voltam,de az éjjel 3-szor is támadott a “szörny”. Ma megint a padlón vagyok.

#1026 voroseva hozzászólása: 2010.01.20. 15:40

Mindenkinek köszönöm szépen a segítséget!

#1025 panicgirl hozzászólása: 2010.01.20. 10:57

Hát akkor én is megnézem, csajok :)

#1024 dollarka hozzászólása: 2010.01.20. 10:21

ez az oldal neuroptim.hu .tényeg jo!!!tegnap megnéztem elolvastam és kértem én is a segitö tanfolyamot!!!nagyon lelkes lettem és most már bizom a gyogyulásbann!!!eröt adott és tudom h le tudjuk gyözni mert akarata mindenkinek van!!!!nézzétek meg minél többen!!!

én mkrisz 76 nak köszönhetem hogy leirtaide!!!köszönet neki!!!!ugy érzem hogy boldgog lehetek ismét!!!!  :):):)

#1023 nettyke hozzászólása: 2010.01.20. 09:36

Szia!

együtt érzek veled.az a lényeg,hogy ne add meg magad neki könnyen.vedd fel ellene a horcot az agyaddal,mert minden ott kezdődik.nehéz tudom.légy erős.szurkolok neked!

#1022 mkrisz76 hozzászólása: 2010.01.19. 17:52

Szia!

Ne keseredj el, nézz át a neuroptim.hu oldalra is sokan ettől az étrendkiegészítőtől és az oldalon ajánlott diétától gyógyultak meg, én is elkezdtem pár napja, hátha neked is segíteni fog. Üdv. Kriszti

#1021 panicgirl hozzászólása: 2010.01.17. 22:45

Szia!

Ajánlom figyelmedbe “alagutaso” irásait, a 2. oldalon van “remélem ezzel segitek” címmel, és a folytatás ezen az oldalon “még egy kis segitség” címmel. Valamint Zsókának van még egy nagyon jó cikke a 4. oldalon, “Egy volt profi pánikos gondolatai” Olvasd el öket, nekem nagyon sokat segitettek!! És Zsókának van egy szuper oldala, az ujkorklub.shp.hu

Engem a gyogyszerek nem tudnak meggyógyitani, de sokat tudnak segiteni azoknak a gondolatai, akik kigyogyultak :) Remélem rád is nagy hatással lesznek!

Kitartást!


#1020 dollarka hozzászólása: 2010.01.17. 20:56

szia!!

én 23 éves vagyok és másfél éve pánikbeteg!gyogyszert már én sem szedek és én minden este ugy fekszem le hogy hátha holnapra elmulik és viszakaphatom a régi énemet!!minden napom nagyon nehéz én utcára sem tudok menni!!!nyugtatot szedek frontint ha rohamom van de sokszor az sem jo!!!igy a patikábann vettem egy valeriana nevü gyogynövényes nyugtatot igy ha egy kicsit is érzem hogy “nem vagyok jol” akkor már szedek is be belöle!én is csak azt kivánnám ha lehetne egy kivánságom hogy valaki találja meg azt a modszert hogy egyik pillanatrol a másikra gyogyuljunk meg mi pánikbetegek!én a 2 lábam is odaadnám ha meggyogyulhatnék! :(

fel a fejjel és kitartást,bár tudom ha nekem mondanak ilyet akkor én is csak nevetek magamban hisz ezt könnyü mondani annak aki nem szenved ebben!!

én megértelek hisz én is “beteg” vagyok!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close