Örökké tartó pánikbetegség?

Téma címkék:
2010.01.19. 12:56

Vajon a pánikbetegség örökké velünk fog élni, míg meg nem hal az ember vagy végleg elfog múlni? Nem szeretném így leélni az életem, hogy “beteg” vagyok! Sok helyen és itt is olvastam, hogy 8 éve, 12 éve vagy még ennél is több éve szenvednek a pánik betegségtöl! Ez már végig kiséri az egész életem? Tényleg nem tudom melyik megoldás a legjobb, milyen gyógyszert szedjek!!!???

#1049 Carvin hozzászólása: 2013.10.28. 21:42

Szia.

Mi történt veled azóta? Javult a helyzet valamit?

Üdv: Carvin

#1048 gibic hozzászólása: 2010.01.28. 19:50

Azt mondja a fáma,aki egy nehezen nem igazán bevett ,lelki gyógymódot gyakorol,amit a pszihologusok és lélek gyógyászok is alátámasztanak,de nem hisznek a gyógymódban.én azért leírnám a gyógymód nevét,és azt is ,miért remélhető tőle gyógyulás.A gyógymód neve regresziós hipnózis.Ezt a módszert nagyon jól ismeri minden magára valamit adó psziologus.A lényege,hogy pontosan a tudalatti szintre elkalauzolva a pácienst ,előbányássza és tudatosítja azokat ,az egyrészt előző életei során felhelmozott információkat melyeket magunkal hoztunk, és a tudatunk megkerülésével, kontról nélkül adja a parancsokat,amiket “nem tudni milyen okból” felmerülő késztetésként élünk meg.Ha ezeket az elrejtett parancsokat,vagy ráutaló történeteket egy ügyes és képzett hipnotizőr (psziológus ) a tudatos szintre hoz megszünik a kontrolálatlan késztetések,és pánikra okot adó jelenségek áradata.Nem tudom probálta-e  már valaki  közületek? Érdemes ezen az úton megközelíteni és leküzdeni a problémát,mert nincs jobb,csodálatosabb egy felszabadultság érzésénél. Megnyugtató tudni,hogy genetikai öröklődésnek,és idegrendszeri betegségnek nem sok köze van hozzá, kivéve ha  a tudatalatti hozza azt létre.

#1046 rabbi hozzászólása: 2010.01.21. 04:20

Teljesen kizartnak tartom,hogy a panikbetegseg orokolheto a genekben.Az,viszont valoszinu,hogy olyan lelki alkattal szulethet,hogy hajlamos a panikszeru reakciokra,valamint szuleitol atvesz olyan viselkedesmechanizmusokat,melyek panikban nyilvanulnak meg.A pszichoterapia ezeket a tanult reakciokat igyekszik atformalni,valamint megtanit kezelni a jelentkezo tuneteket.Ez pont olyan kerdes,mintha azt kerdezte volna valaki,hogy lehet-e megszabadulni a dadogastol.Mivel az is egy gatolt viselkedesforma,azon is lehet segiteni.

#1045 rabbi hozzászólása: 2010.01.21. 04:09

Kedves Dollarka!     A valasz nalad van.Altalaban a panikbetegseget le tudja kuzdeni a beteg,a szakember segitsegevel,ha az egyuttmukodes kialakul koztuk,nehany- gyermekkorban elszenvedett-sulyos lelki serules esetet kiveve.Tapasztalatom szerint a gyogyszer hasznalata sulyos tunetek kezelesere,altalaban elkerulhetetlen,de a megoldas nem a tunetek tompitasa,hanem az azok mogott huzodo lelki sebek gyogyitasa.

#1044 nettyke hozzászólása: 2010.01.20. 09:26

Sziasztok!

Szerintem ez megmarad még élünk.Én is sok mindent kipróbáltam már,de nem sok sikerrel.Azt mondta az orvosom,hogy van akinek a génjeiben ia benne van.Apukám is küzd vele csak nekem nem szól róla.Én vettem rajta észre és kérdeztem rá.Én kész vagyok arra hogy szedem a gyógyót,de nem akarom hogy rohamjaim legyenek.Volt olyan,hogy egyroham után 1 teljes napig feküdtem.DE mkióta szedem megint a gyogyót/2 hónapja/ azóta nem jvolt rohamom.Előtte minden napos  vendég volt nálam a roham.

#1043 Verita hozzászólása: 2010.01.19. 13:24

Sziasztok!

Nekem is volt pánikom néhány évvel ezelőtt, én pszichoterápiára jártam, fél év alatt elmúlt. A gyógyszereket nem ajánlom, mert életed végéig szedheted, és még betegebb leszel, nem beszélve a mellékhatásokról.

Van egy gyorsabb módszer is, amit akkor még nem ismertem: ez az EFT (az Érzelmi Felszabadítás Technikája), ami az akupunktúra (tűk nélküli) lelki változatának is tekinthető, és bármilyen lelki eredetű betegség esetén 99 %-os sikerrel alkalmazható. Nagyon gyors eredményeket tud produkálni. A módszer abból a feltételezésből indul ki, hogy minden rossz érzés oka valamilyen zavar vagy szakadás a szervezet energiarendszerében, s ha ezt helyrehozzuk, a rossz érzés örökre elmúlik. Kipróbáltam, működik! Réges-régi rossz emlékeket, traumákat akár percek alatt, végleg meg lehet szűntetni vele!

Bővebb infót találhattok az eft.lap.hu oldalakon. Országszerte egyre több EFT terapeuta praktizál, érdemes utánanézni.

Gyors gyógyulást kívánok mindenkinek!

 

#1042 Adelka hozzászólása: 2010.01.19. 13:05

szia…hat erre a kerdesre en is keresem a valaszt………………….

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close