Szorult helyzetben jött a pánik

Téma címkék:
2010.02.10. 23:54

Még 9 éve történt, amikor R21-esem kipufogórendszere elégett, igyekeztem azt szétszedni, és lecserélni, miközben komoly szorult helyzetbe kerültem. A csövek a hőtől, és rozsdától összetapadtak. Mivel nem akartak szétcsúszni, így kalapálással igyekeztem jobb belátásra bírni azokat. Az ütlegeléstől, az emelővel oldalra emelt kocsi megbillent, és rámereszkedett. A csuklós szerkezet nem engedte teljesen rámnehézkedni a több, mint 1 tonnás autót, de annyira igen, hogy se ki, se be nem mozdulhattam, s ráadásul tüdőmbol kipréselte az autó a levegőt.. Próbáltam a házban lévő családomtól segítséget kérni, de ősz lévén az ajtó, ablak zárva volt, s igy semmit sem hallottak, különben is levegő nélkül nehéz kiabálni. Panik kezdett erotvenni rajtam,es ezt eszreveve mozdulatlan maradtam nehany percig,majd centinkent pihenokre megallva kipreseltem magam csapdambol.

9 ev telt el azota. Amerikaba vandoroltam,es itt ezermesterkedem(handyman).Dombon epult favazas hazunk padlozata a foldtol mintegy 30 cm-re epult,es alul huzodnak a viz,gaz,szennyviz,telefon ,TV kabel vezetekei.A hazunk alol kiaramlo eross buz jelezte,hogy a szennyvizrendszer csotorest szenvedett.Sebaj,hisz mindent megjavitok.Alabujtam a haznak,de a domb emelkedesevel a fold,es a gerendazat kozti hely egyre szukult.Visszaidezodott bennem autoszerelesi kalandom,es legszoml tort ram.Ismet az a filing vett erot rajtam mint amikor az auto ramnehezedett,Ereztem a haz ramnehezedo sulyat,levego utan kapkodtam, pulzusom merhetetlenul felgyorsult,es latasom elhomalyosodott.Rajottem,hogy ez bizony a panik.-Egyszer ezt mar megoldottam.- gondoltam,es a regi modszerhez folyamodtam.Vartam,hogy szivem megnyugodjon,es lassan kihatraltam a haz alol.Kozel egy napot kuzdottem onmagammal,hogy ismet a haz ala bujjak.Vegre sikerult a szetrozsdasodott csovet megkozeliteni,es megjavitani.Amikor tucadszorra bujtam vissza ujabb szerszamokkal,anyagokkal,a kinos erzes megszunt.Vegul megoldottam a csotorest,es remelem szorult helyzetemben valo panikom is!

#1230 Ikszypszilon hozzászólása: 2011.01.17. 06:12

Értem… 

Az öröm kölcsönös :) !!! 

Hiszem, nemsokára indulsz aludni.

Good night rabbi :) !

#1229 rabbi hozzászólása: 2011.01.17. 05:40

Koszonom,de Kaliforniaban 21:30 van most….Megtisztelo a velemenyed….A torteneteim feuszerezesere bele kevertem a szivemet is, s ezert sokaknak tul emelygosek azok.Orulok,ha te kedveled!

#1228 Ikszypszilon hozzászólása: 2011.01.17. 05:13

Tiszteletem a koránkelőknek :)

Tea + köntös, plusz celsius fok.

Az abszolút biztos már, hogy Tőled tanulni lehet, olvasom a történeteidet. Is. Nagyon szép rabby !

:)

#1227 rabbi hozzászólása: 2011.01.17. 05:02

A leirt panikk jelenseget eltem at csupan.Nem tudom mi az ozike keztartas,es a hiperventilacio,de jol hangzanak.

#1226 Ikszypszilon hozzászólása: 2011.01.16. 16:53

Szia rabby :) !

Volt már igazi pánikrohamod ? Király érzés az őzike kézfej tartás és a hiperventilláció.

#1225 Mira hozzászólása: 2010.03.21. 16:26

Gratulálok! Milyen erős voltál lelkileg is! Ime a pánik legyőzésének módszere, erőt véve megunkon szembemegyünk a félelmeinkkel, és megcsináljuk! Legyőzzük!

Sok sikert Mindenkinek!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close