A gyógyulás útján a pánibetegségből

Téma címkék:
2010.03.01. 17:43

Sziasztok!

Nemrég találtam rá erre az oldalra. Előszőr csak olvasgattam a történeteket, de most úgy gondoltam leírom történetemet, talán én is hozzá tudok járulni valakinek a gyógyulásához, vagy a gyógyulás útjának elindulásához!

10 éve vagyok pánikbeteg, ami hosszú idő. Túl vagyok nagyon sok rohamon, nagyon sok orvosságon, és nagyon sok orvoson. Ja és nagyon sok “pénzszóráson”, aminek eredménye nem volt. Legutolsó pszichológusom totál levett anyagilag, és utána még jobban padlóra kerültem mint előtte voltam. Halálfélem, szédülés, izzadás, remegés, stb. társulva egy kis depresszióval, és agorafóbiával. Csakhogy még élvezetesebb legyen az élet.

De soha nem adtam fel egy percig sem. Ma sem adom fel! Van kiút! Lennie kell kiútnak! Mindig hittem a gyógyulásban és ma is hiszek. Higgyetek ti is! Igenis meg lehet gyógyulni! 32 éves vagyok, szeretnék gyereket, ezért tennem kell azért hogy gyógyszerek nélkül éljek. Ezért erőt vettem magamon(nagyon nagy akaraterő kell hozzá), és letettem a három gyógyszerből egyet a sanaxot, a másik kettőt pedig csökkentettem. Hamarosan azt is le fogom tenni. Mindenképpen kell egy nagyon nagy motiváció hozzá, nekem a születendő gyermekem adta, mert már most annyira szeretem, hogy képes vagyok érte bármire! Ami könyvet írtak erről a betegségről már mind ismerem, olvastam. És rájöttem a titok nyitjára! Ez egy lelkieredetű betegség, tehát lelki szinten kell gyógyítani is! Rengeteget gondolkoztam hogy mi lehet a lelki bajom. Mire rájöttem hogy gyermekkoromban történhetett valami trauma, amit nem dolgoztam fel, és 10 éve a lelkem testi tünetekben jelezte hogy “hé itt valami nem stimmel”! Ezután mivel ezt egyedül nem tudtam hogy kell kideríteni mi történhetett velem régebben, felkerestem egy pszichoterapeutát, metafizikust! Már három alkalommal voltam nála, és egyre jobban vagyok mondhatom. És egy másik nagyon fontos dolog hogy érzem hogy nem akarnak lehúzni anyagilag, hanem tényleg engem akar meggyógyítani. Már a harmadik találkozón kiderítettük együtt, közösen hogy mi a kiváltó ok. Most már csak kezelni kell! Higgyétek el, hogy nem a tüneteket kell kezelni, hanem a kiváltó okot!

Remélem tudtam egy kis vigaszt adni, ha bárkinek kérdése van, vagy tudok segíteni írjon nyugodtan!

Kitartás!

Email: jegernagy@gmail.com

#1333 edike81 hozzászólása: 2010.03.04. 19:44

Megkérdezhetem hogy mi volt a te saját módszered? 15 év az nagyon hosszú idő, úgy mint a 10 év. Mennyi idő alatt lettél teljesen gyógyult?

üdv

edike81

#1332 kovacsagnes hozzászólása: 2010.03.03. 14:26

Pánikos voltam 15 éven keresztül és azt hittem, hogy így élem le az életem, de nem akartam belenyugodni és a saját magam által kidolgozott módszerrel nagyon hamar lábra tudtam állni és ma már ismeretlen a roham a gyógyszer és minden rosszullét ami ezzel járt.

http://www.panikbetegseg.5mp.eu

 

#22275 Tundeb hozzászólása: 2015.12.11. 13:37

Kedves Ágnes!

Nem tudom megnyitni a linket amit felraktál. Hogyan tudnám felvenni veled a kapcsolatot?

#1331 edike81 hozzászólása: 2010.03.03. 12:31

Kedves rabbi!

Nagyon örülök mert én is látom hogy egyetértünk mindenben! A lelked legyen rendben, és akkor a tested is rendben van!

Szeretnék ajánlani neked néhány olvasmányt nem tudom ismered e őket! Mivel egyformán gondolkodunk szerintem te ugyanúgy fogod élvezni őket mint én, hacsak már nem ismered is őket.

Louise L. Hay: Éld az Életed, és a második része Az Erő benned van!

Egyenlőre ennyit aztán majd még folyt. köv.:)

Űdv

edike81

#1330 edike81 hozzászólása: 2010.03.03. 12:25

Kedves zetor!

Nem, ez nem a Kristály egészségközpont. Arról még nem hallottam de utána nézek majd a neten. Már érdemes volt ma  felkelnem!:) Ez egy magán”rendelés”. Igen ez is pénzbe kerül mint minden manapság. Bár az első egy óra egy kötetlen beszélgetés ahol eldöntheted hogy szimpatikus e neked vagy sem, ő pedig felméri mivel is áll szemben. Egy ismerkedési beszélgetés! Ez teljesen ingyenes. Ez győzött meg róla hogy itt a helyem, mert végre kiváncsiak mi a bajom és nem akarnak lehúzni anyagilag.

Én még legalábbis nem találkoztam a 10 év alatt olyan gyógyítóval aki nem kért volna pénzt már az első alkalommal is, és meg akarta ismerni volna egyáltalán a történetem, és főleg eldönthettem hogy szimpatikus e nekem és jónak találom e a gyógyítási módszerét vagy nem. Pedig elhiheted sok helyen jártam ennyi éven keresztül. Sok helyen a pszichológusok stb. (hisz pszichés betegséggekkel foglalkoznak) pontosan tudják hogy hogyan kell hatni a gyógyulni akaróra aki évek óta szenved, hogy bizonytalan legyen és még tovább akarjon odajárni. Nem általánosítani akarok, ez az én rossz tapasztalatom sajnos, biztos rossz helyeken jártam, és nem akarok megbántani senkit, de ha visszagondolok nagyon szomorú vagyok hogy mennyi pénzt költöttem a nagy semmire amit máshova is elkölthettem volna, pl. egy jó mozira ahol még ki is kapcsolódtam volna igazán és nem a betegségen járt volna az agyam.:) Csak hát én is úgy vagyok vele hogy mivel gyógyulni akarok mert már nagyon sok szenvedésen vagyok túl  hogy az utolsó fillérem odaadnám ha kell, csak végre elmúljon ez a rémálom!

Figy, szerintem nagyon közel jársz a megoldáshoz, persze nem tudom az életed többi részét. De az hogy el akartak vetetni sokáig, hát nem gyenge! Azt te belül pontosan érezted. Igaz nem vagyok szakember, bár nagyon kiokosodtam az évek alatt, de én úgy gondolom hogy igen közel vagy a megoldáshoz!

 

#1329 rabbi hozzászólása: 2010.03.03. 06:36

Kedves Edike!Ugy latom mindenben egyetertunk.Nekem is tapasztalatom,hogy a magzati kortol mai napig elmenk rogziti az esemenyeket-vagy talan inkabb annak erzelmi vetuletet.Ezeket az esemenyeket rendszerint,-mivel nem erthette meg,nem tehette helyere az elszenvedo-veszcsengokent jelez testunk tuneteiben.Amint ezeket a rettegest kivalto esemenyeket korbejarhatjuk,azokat megismerve,megertve,eltunik rettento erejuk benitani zsigereinket.Ekkor jon a gyogyulas.Ezt kivanom minden szenvedo olvasonak,es kulonosen neked Edike.Koszonom,hogy megosztottad velunk!

#1328 zetor hozzászólása: 2010.03.02. 19:23

Kristály egészségközpont?  Gondolom, azért pénzbe kerül, ugye?  Köszi, hogy megírtad! Biztosan van valami a dologban, mert engem például el akartak vetetni hetekig, mert a tesóm rubeolás volt, mikor anyám engem várt.   És most tessék, hipochonder lettem…….

#1327 edike81 hozzászólása: 2010.03.02. 18:12

Szia zetor!

Természetesen megkérdezheted. A pszichoterapeuta és metafizikus, úgy segít nekem, hogy levisz mély tudatiszintre, és elkezd visszamenni az időben az életemben. Ezalatt én végig ébren vagyok, csak nagyon nyugalmi állapotban. Megy végig az életem eseményein én persze mesélek amit kérdez válaszolok, egészen addig amig meg nem találjuk a gyökeret ami kiválthatta a pánikot nálam. A tudatalatti ugyanis mindent tárol, időrendben. Bármi történhet az emberrel, esetleg egész pici korában amit akkor elfelejt(azaz hogy csak azt hiszi, mint mondtam az agy mindent tárol), ami traumát okoz lélekben, de az élet megy tovább, és egyszer csak felszínre tör egy betegség, mert a lélek jelez hogy “helló, valami nem stimmel, ott akkor te nem dolgoztad fel ezt és ezt…..”!Ez testi tünetekben jelentkezik, nálam adott esetben pánikbetegségben. Egészen magzati korig vissza lehet menni, ugyanis már az anyaméhben érheti az embert bármilyen negatív élmény.

Én mindig szorongtam, és fogalmam sem volt róla milyen ellazulni, ez az ember megmutatta nekem, és hihetetlen nagy élmény volt. Még nagyon az út elején járok, de már most hihetetlen sokat köszönhetek neki, és örökké hálás leszek neki érte amit értem tesz. Ha az ember el akar érni valamit az élet mindig megadja hozzá a kellő segítséget. Én is így voltam. Amikor a legjobban akartam a gyógyulást(mert azért voltam olyan pokolmélyen hogy élni nem akartam), akkor böngészgettem a neten és hirtelen ma sem tudom hogyan ennek a csodálatos embernek a honlapjára kerültem. Azaz most már tudom hogy hogyan. Megkaptam a segítséget. Persze elsősorban én kellek hozzá!

 

#22276 Tundeb hozzászólása: 2015.12.11. 13:42

Kedves Editke!

Meg tudnád írni a terapeutának az elérését, aki segített neked? Most hogy vagy?

#1326 edike81 hozzászólása: 2010.03.02. 17:43

Kedves rabbi!

Nagyon köszönöm a jókívánságokat! Örülök hogy egyetértessz velem! Így igaz a probléma gyökerének megtalálása, és persze a trauma feldolgozása. Minden jót kívánok Neked is!

 

#1325 zetor hozzászólása: 2010.03.02. 10:57

Megkérdezhetem, hogyan, milyen eszközökkel segít Neked a metafizikus a problémák gyökerének megtalálásában?  Majd utánaolvasok ám neten is, de egy konkrét esetben jobban érdekel!  Fel a fejjel!  Szerintem ez már tényleg nagy dolog, hogy látjuk az alagút végén a Fényt! És hogy merünk segítséget kérni!

#1324 rabbi hozzászólása: 2010.03.02. 03:49

Meggyozodesem,es tapasztalatom,hogy allitasod igaz.A gyogyszerek csak az akkut problema tulelesere valo,es igazi megoldast jelent a trauma gyokerenek feltarasa,megertese.Koszonom,hogy ezt megosztottad velunk!Sok erot,es oromot kivanok gyermeked varasahoz!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close