Sorstársaimnak

Téma címkék:
2010.03.08. 09:31

Köszönöm a hozzászólásokat! Jocóka vagyok és elgondolkoztató, hogy ennyien szenvedünk ebben az állapotban !Szándékosan nem írtam, hogy betegség, idézvén egyik hozzászólót. Zsu írja, hogy többet szeretne megtudni rólam, de az az érzése, hogy zárkózott vagyok, magamba fojtok dolgokat. Ez lehet, hogy így van, de nem mindig! Ez akkor fordul elő, amikor előjönnek azok a pocsék érzések, tudjátok mire célzok, sajnos. Másképpen egy nagyon vígkedélyű gyerek vagyok, de nem merem túlzásba vinni, nehogy átessek a ló tulsó felére! Általában reggel, délelőtt vagyok pocsékul, kb.10 óráig, addig tart az a pocsék szédülésérzés, bizonytalanság, szorongás, stb. általában minden nap! Hogy tudjak ebből kilábalni? Mondtam a dokinak is, ő azt mondta, hogy ez a betegség egyik jellegzetessége és el fog múlni. De mikor? Mert kezd a dolog zavarni! Van ilyen helyzetben valamelyiketek, illetve volt? és ha volt akkor hogy lábalt ki ebből ? Kedves Zsu ! Most nem akarlak untatni azzal, hogy mesélyek magamról, ezt egy másik alkalommal, de annyit elárulok, hogy ismétlem nem vagyok annyira zárkózott, csak nagyon zavarnak ezek a rossz érzések és nagyon megszeretnék szabadulni ezektől.Addig is elfogadok minden pozitív tanácsot! Köszi és gyógyulást ? esetleg kilábalást inkább ebből a szörnyű állapotból!!        

#1358 zetor hozzászólása: 2010.03.10. 07:50

Kedves Jocóka! Fel a fejjel! Én is hasonló gondokkal küzdök. És úgy érzem, a pszichoterápia nagyon sokat segít. Antidepresszánt is kezdtem szedni, de az eleinte nagyon elnyomott és a szexet sem kívántam. Ahogy jártam terápiára, rájöttem, hogy a probléma mélyebben keresendő. Valami bizony kiváltja az emberből ezt a depresszió-szerű állapotot. Ha még nem szeretnél szakemberhez fordulni, tüneti kezelésnek javasolhatom Joshi barat-Herbária hangulatharmonizáló teáját(golgotavirágos, csupa természetes, gyógynövényes), az orbáncfűteát, a citromfűteát, a reggeli tornát, a Neked tetsző zenék hallgatását-a Musicovery-t ismered, például, ott be lehet állítani a hangulatodhoz leginkább illő zenét…blogot is írhatsz ezekben a nyomott óráidban, nekem az is nagyon sokat segített! Fel a fejjel! Nem vagy egyedül! Mi itt a várószobán nagyon szívesen meghallgatunk….bár jobb lenne, ha nem kéne idejárnod:)

#1357 mezei hozzászólása: 2010.03.10. 05:41

szia!

davi a nevem 66 éves vagyok. 2 hónapja ugyanugy vagyok mint te.

nálam a baloldali fülemnél kezdődött ,hogy  eldugult kezelések

lassan rendbe jött és  egy év után jelentkeztek a szédülések

orvosom azt mondta az egyensuly szerv bánta  a fülgyulladás miatt

most nootropylt szedek és javult az állapotom már nincs az a reggeli

szédülés este jön egy kissé de beveszem az esti altatót és reggelig nincs semmi rossz

méf 20 tasak van remélem elmulik talán segit neked ez egy kicsit ebben az örült betegségben.azért nem kell nagyon elkeseredni én mindig a környezetből meritek erőt

az egyik kislány a szomszédéknál megvakult egy kis náthától. gyógyulást kívánok neked és erőt.

davi

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close