Segitség BPPV???

Téma címkék:
2010.03.12. 17:56

Sziasztok,30 éves férfi vagyok most találtam erre a betegségre nem is hallottam róla eddig!

Évek óta szenvedek szédüléssel!Ajárásom bizonytalan,olyan érzés mintha mozogna a talaj a talpam alatt:)hol jobban érzem ol kevésbé,teljesen megviselt,voltam korhában kivizsgáláson de azt mondták lelki dolog igy hát irtak fel antidepresszánst amit szedtem is de maradt a szédülés!Még pár éve voltm fülészeten ahol azt mondták szük a halló járatom és ki is mosták,elötte is szédültem de utánna elmult hosszabb idöre,aztán úgy 1 év mulva  ujra volt egy olyan hogy egyik pillanatrol a másikra nem tudtam állni elfeküdtem de akkor is azt éreztem hogy forgok sehogy sem volt jo,ki is hivtam a háziorvost:) aki azt mondta biztos stressz…

 

De azóta is idönként kegyetlenül szédülök és teljessen bizonytalan néha a járásom!Föleg ott érzékelem ha pl bemegyek tesco pláza ilyenek!Szerintetek vertigo lehet? hová menjek kivizsgáltatni,midenre azt mondják stressz!

Nektek akiknek ez a baja az utcán járás közben esetleg napokon hetek át is megvan ez a bizonytalan járás?

03.18   Új donság:egész nap nem volt semmi bajom ,elvégeztem a dolgom ,hazaértem elkezdett fájni a fejem, és a jobb fülembe gö érzés,elmentem a páromért az állomásra kocsival de annyira furán láttam közben:( mintha nem tudnék fokuszálni összemosdáss szerü  ,ujra hazaértünk és itthon elkezdtem szédülni de annyira hogy feküdnöm kell:( forog a szoba,fekve elmegy de ha fel ülök vagy fel állok majdnem el esek,nem is tudok szinte menni,nagyon rossz érzés,és hányingerem is van,megmértem a vérnyomásom 132/72 olyan érzésem van mint amikor megiszok pár doboz sört és spicces vagyok,nektek is ilyen?

 

 

Választ már ha irtok akkor légyszi a ays@freemail.hu cimre  köszönöm elöre is..

#1369 evibaba hozzászólása: 2010.03.13. 19:30

Szia Menyus!

Hát nem tudom, hogy vertigod van e, de nekünk többnyire éjszaka álmunkban kezd el forogni minden s utána egy másfél hétig csak egyik oldalon tudunk aludni. Nekem többnyire egy bizonyos fekvési pozíció váltja ki, de van, hogy teljesen mindegy hogy fekszem le. Ha állok vagy csinálok valamit kicsit kóválygok, de sokkal rosszabb, ha vízszintesben vagyok. Az hogy olyan helyen szédülsz, ahol sok az ember lehet inkább pánik betegség. Miért pont ott szédülsz? Zavar a tömeg? Máshol miért nem? Ezt azért gondold át te is, hogy mi váltja ki. Az hogy a fülünkben egy kristály lötyög s ettől zavar van az egyensúly szervünkben semmi köze az utcához, vagy  a tömeghez. Ettől függetlenül lehet bppv, de nálad szerintem a stressz sokkal inkább közre játszik egy kis pánikkal.

Üdv

Évi

Kitartás a gyakorlatokhoz.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close