Depresszió…rettegek….

Téma címkék:
2010.03.19. 11:58

…iszonyatosan félek! 25 éves vagyok és 8 éve kezelnek depresszióval, kisebb-nagyobb sikerrel! Közben lett egy csodálatos szerelmem, és úgy nézz ki, hogy 6és fél év után, lehet vége! Megértem Őt és csak szeretettel tudok Rá gondolni, hogy adott az életéből ennyi időt nekem! Még nem mondta ki, de minden találkozás előtt, azon rettegek, hogy talán most kimondja….és az a legszörnyűbb, hogy én rontottam el…

Bezártam Őt, féltékeny voltam mindenkire és magamat is elzártam a külvilágtól…szóval senkim sincs, és hiába mondjátok, beszéljem ki magamból, járjak el , de senkim sincs! Nem tudom képes leszek-e egyedül megbírkózni ezzel! Rettenetesen vágyom barátokra, de mindig ezzel volt problémám, hogy nem megy az ismerkedés! Falakat építettem magam köré, és megőrülök idebenn….xanaxal létezem, egész nap nem eszek, egyik cigi a másik után….tudom sehova nem vezet, de egyedül nem fog menni…tudjátok, hogy a depressziósok sokkal nehezebben élnek meg minden negatív dolgot….gyenge vagyok igen, de kiből , honnan meríthetnék erőt? Tudom, hogy időt kell adnom magamnak, de azt sem akarom, hogy olyat tegyek, ami visszafordíthatatlan….

Persze minden valamiért történik…. de mikor kezdtem lábra állni, akkor jön ez, nem megszokás , nem ragaszkodás, szeretem és iszonyatos az űr, amit maga után hagyott… rettenetesen hiányzik…..

És ma is találkozunk, mert még pár dolog összeköt, de borzasztó érzés azt a közönyt látni, ami most jön belőle..és teljesen jogosan….és már most megőrülök, hogy lehet, ma kimondja…adjatok erőt, hogy legyen kitarásom túlélni…..csak akarom-e túlélni? Semmi nem köt ehhez a világhoz…..

#1437 Kisprucsok hozzászólása: 2010.04.13. 12:10

Sziasztok! Beszélgethetünk Mása.  Meg mással is szívesen beszélgetnék aki szeretne. Stella?  Az én emailcímem: rapvko@gmail.com  A Soterianal én ma voltam, igaz csak körbenéztem, de valahogy tök máshogy képzeltem az egészet. A Szigony az milyen? Bevallom egysszer kaptam időpontot, de nem volt merszem elmenni.

#1436 Kisprucsok hozzászólása: 2010.04.12. 19:43

Szia Ágacska! Engem is érdekelne a Soteria, úgy javasolták nekem. Ha először megy az ember be kel jelentkezni? A programok mennyire kötelező jellegűek? A hét minden napján ott kell lenni, vagy ahogy az ember lehetőségei engedik? Egyszer mehetnénk együtt is, ha gondolod. Én úgy terveztem hogy holnap megnézem mi újság mert tőlünk nincs messze, szóval ha nem is jön össze max sétáltam egyet.

#1435 Agacska hozzászólása: 2010.04.12. 19:23

Kedves Mása!

A Soteria olyan hely ahová lehet bármely kerületből menni, mi speciel a 15.ben lakunk, onnan járunk be. Ha viszont azt kívánod, hogy mint egy nappali szanatórium akkor csak a 2,3, és 13.kerület a nyerő. Mi szabadon járunk kelünk, járogatunk a programokra és gyüjtjük a barátokat! mindeközben Isten velünk van és tart minket az ő kegyelmében!

A csodát hinni kell, majd tenni és menni!

Szeretettel:Ágacska

#1434 Kisprucsok hozzászólása: 2010.04.12. 14:38

Szia! Én is depresszióban szenvedek, 26 éves lány vagyok. Nekem sem megy az ismerkedés, én is vágyom barátokra! Ha gondolod írj!

#1433 Agacska hozzászólása: 2010.04.01. 12:23

Kedves Mása!

Egyáltalán nem könnyű a helyzeted, de segítség van, mert van egy olyan hely ahol a pszichiátriai betegekenek lehet tartókodniuk és programok is vannak.Ha van interneted rákereshetsz: Szigony alapítvány, elérhetősége szigonyalapitvany@szigonyalapitvany.hu

Amásik ahová én is és a férjem is járunk a Sotéria Alapítvány Matéria klubháza. Nem tudom merre laksz, inkább ne add meg nehogy valami baj legyen belőle, de érdemes ilyesmi helyekre eljárogatni!

Szeretettel gondolok rád és imádságban foglak hordozni! (persze csak ha nem baj)

#1432 LaneStelay hozzászólása: 2010.03.30. 21:26

Ja és a lényeg.

NE RETTEGJ!!!

 

#1431 LaneStelay hozzászólása: 2010.03.30. 21:22

Szia.

Azért nem sikerülnek mert együtt voltam akkor valakivel. És bár nem ő volt az első, de attól az időszaktól és tőle annyi jót kaptam hogy sztem nincs még egy valaki aki mellett azt meg lehet élni. És nem is akarom.

Így nem is hagyok időt hogy komolyabb dolgok kialakuljanak valaki mással. Vagy csak előjön bennem hogy le kell lépnem mielőtt pofára esnék megint. Egyszerűen nem megy. Pedig négy év nem olyan rövid idő. Ezt úgy értem hogy éltem ez alatt rendesen. És mégis…………..

#1430 LaneStelay hozzászólása: 2010.03.21. 20:26

szia Mása.

Én 25 vagyok. szinte ugyanez a sztori amit én is átéltem vagy élek. Tudom ez nagyon rosszul hangzik de te is leírtad hogy időt kell adni magadnak. Nos ez teljes mértékben igaz. csak a baj az hogy sztem az idő ilyenkor ólomlábakon jár. Nekem kb. 4 éve volt utoljára stabil kapcsolatom. azóta semmi, sőt akadtak más gondok is (ha érdekel fent van a sztori). És hidd el van abban valami hogy minden valamiért történik.-bár ezt még néha nekem is át kell gondolnom de biztos hogy így van.

Sztem amiket Míra írt teljesen rendben vannak.

Minden jót kívánok.

#1429 Mira hozzászólása: 2010.03.21. 16:15

A Vízesés? Aluljáró szint. Így sem? Oké, a szerda, kb 4ig, fél5 ig érek rá, utána programom van fél8 ig, ahova jöhetsz Te is, ha gondolod. oké, hétfő du beszélhetünk tel is. Remélem tényleg kapok kölcsöntelefont! szivesen.

#1428 Mira hozzászólása: 2010.03.21. 14:16

Na és, ha mindenki látja? Legalább többen felhívnak, több barátot szerzel! 70/ 630-86-97.Hétfőn déltől rémélem már hívható leszek, mert épp rossz a telefonom. De akár megbeszélhetjük a vízesést is valamelyik délutánra.

Egyáltalán nem tűnsz önzőnek, csak egy kicsit depósnak, ami bárkivel megeshet! Különben azt látom jössz felfelé, és tele vagy élettel!

#1427 Mira hozzászólása: 2010.03.21. 10:35

Szia Mása! Hogy vagy ezen a gyönyörű napfényes napon? Pesti vagy? Jövő héten Pesten leszek péntekig. Volna kedved kirándulni egyet?

Sztem teljesen jól teremtesz kapcsolatot, -itt a neten is. Akinek gondja van ezzel, annak nincs párja sem.

Nem kell egyedül sportolnod! Mit sportolnál szívesen? Jelentkezz közéjük! Máris nem leszel egyedül. Csak kérdeznek Rólad valamit!? Te meg tudsz válaszolni!? Kész a kapcsolatteremtés! én sajnos csak szurkolni tudok Neked, és részidőt mérni! (legfeljebb a pingpongot birom még.) De, sztem, valaki jelenléte a fontos számodra!

Egyébként rengetegen futnak egyedül.

A párod szeret!!!! …és viszontszeretheted! Akkor miért írod, hogy senki!????…és ha eddig Ő istápolt téged, most cseréljetek! Istápold Te Őt egy kicsit! Biztos jól esne Neki, és feltöltődne! Találj ki magadnak is olyan tevékenységeket ami örömet okoz!

Sok sikert a mai napodhoz! Napozz sokat, ha teheted! Segít a napozás is!

 

#1426 Mira hozzászólása: 2010.03.20. 20:54

Mása, ezen én is keresztülmentem.Ha valaki szúrósan nézett, vagy szólt, oda volt 2 napom legalább. Nekem egyedül kellett ezt átvészelnem.

Mostanában napi egy tábla csoki segít. A kedvencem! -nem akármilyen.

…és addig agyaltam, amíg kitaláltam mi az a munka ami boldoggá tesz.

Azt mondják a sport is segít. Mit sportolnál szívesen? …és mindjárt szert teszel a sport kapcsán is egy-két barátra.

Tedd magad gazdaggá belül, a saját örömödre, és akkor nem leszel üres, és értékelni is tudod magad!

Nem ismerlek, nem tudom merre is indulhatsz el, csak tippeket tudok: pl. Egy séta, egy nagy kirándulás a barátoddal a megújuló természetben, netán futás, …. a barátod mennyire segít Neked ebben?

Nekem a festészet, rajzolás, pozitív filmek, és zene, ilyesmi segít, de mindenki más.

Felnőttként neki álltam hegedülni. Nem jutottam messszire, de segített, mert örömet okozott.

Nekem is, mindannyiunknak meg kell tanulni a gonosz nézések visszaverését, pl egy mosollyal. utána már nem fog többet úgy nézni! csak addig érdekes Neki amíg felveszed, és bánthat! A boldog mosoly hatásos.

Tudnod kell, hogy Te is éppen olyan szeretnivaló, és szerethető értékes ember vagy mint más. Látod, a Barátod is mennyi ideig kitart melletted!!!!

Örömmel álltam Veled szóba!

Sok sikert!

#1425 Mira hozzászólása: 2010.03.20. 19:53

Szia Mása!

Legyen saját életed! Olyan dolgokat keress, amik boldoggá tesznek! Csak Te teheted boldoggá magad, senki más! A szerelemmel járó hormontöblet csak hab a tortán!

Egy boldog nőt senki se hagy el! de ha már most ezen parázol, holott még el sem hagyott…… az nagyon fárasztó lehet Neki is, nem csak Neked!

Nos, mik azok a dolgok amik boldoggá tesznek?

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close