Az ember aki segíteni tud!

Téma címkék:
2010.03.25. 13:23

Sziasztok!

Nem régen írtam le pánikbetegségem történetét, és azóta is folyamatosan olvasom az oldalt. Elkeserítően sokan vagyunk. De van kiút.

Mint már írtam nektek 10 éve szenvedek. Megjártam a poklok poklát, orvosról orvosra jártam. Bár nem dúskálok a pénzben, mégis rengeteget költve a különböző gyógymódokra, bízva a gyógyulásban.

Azért írok most nektek, mert szeretnék segíteni azzal hogy elmondom 10 év után sikerült letennem a xanax-ot, és a gyógyulás végének útját járom! Hogyan sikerült ez? Elsősorban magamnak, az akaratomnak, és egy hihetetlen nagy szakmai tudású embernek akinek míg élek nem tudom meghálálni hogy segített kimásznom a 10 éve tartó beszűkült, állandó félelmekkel teli szorongásos kis életemből.

Ez az ember Jankai János. Diplomás metafizikus, terapeuta. Honlapja, amin már nagyon sok felvilágosítást ad hogy mivel is állunk szemben: LÉLEKTERÁPIA! Mindenkinek nagyon ajánlom. Itt igázán végig érzi az ember mikor vele szemben ül, hogy teljes erővel ránk koncentrál, és mi vagyunk neki a fontos, az hogy meggyógyítson! Röviden szólva: SZERETI AMIT CSINÁL! Nem mindegy hogy valaki csak kötelességből, vagy mert pénzt kap érte foglalkozik egy beteg emberrel, vagy mert szereti amit csinál, és örömmel tölti el ha meggyógyított valakit!

Szeretném ha sokan megismernék, mert tudom saját bőrömön tapasztalva hogy tud segíteni mindenkinek!

 

Mindenkinek szép napokat, sikeres gyógyulást kívánok!

 

#1484 monika26 hozzászólása: 2010.04.17. 14:14

szia énis köszönöm a jo szavakat ez tényleg nagyon biztató:)majd irok neki ha lesz kis idöm mert épp beteg a picurkám:(szia

#1483 edike81 hozzászólása: 2010.04.14. 13:46

Szia!

Biztos vagyok benne hogy segíteni tud rajtad is! Nagyon sok embernek segített már! Mindenképpen nézd meg a honlapját mert már azon is sok minden hasznos, és reményt nyújtó dolgot ír! Hogy kicsit én is mondjak neked vígasztaló biztatást, tíz év utáni gyógyszer szedés után, nem szedek semmilyen gyógyszert, és nagyon jól érzem magam. A környezetemben mindenki ámul bámul mennyire megváltoztam jó irányba, süt rólam a jó közérzet, az életkev! Pe

Ha valaki akkor én a 10 év alatt rengeteg orvosnál jártam és mindent kipróbáltam mígnem rátaláltam erre a csodálatos emberre, aki akkor jött az életembe amikor már a nagy kitartás és akaraterőm kezdte  végét járni. ELFÁRADTAM! DE EKKOR JÖTT Ő! Teljesen véletlenül! Ezt azért is írtam le Neked/Nektek hogy soha nem szabad feladni, mindig van kiút!!!!!!Persze ehhez én is kellettem, együttes erővel jutottunk el eddig.Nem mondom hogy már abszolút nem jön semmi rossz érzés elő, de ez már csak néhai rossz érzés, és nem pánik. Hiszen 10 év az nagyon sok idő amit ebben az állapotban töltöttem el, hol kevésbé jól hol pedig nagyon rosszul, de kifelé megyek ebből az állapotból érzem határozottan. Mutatja ezt a gyógyszer letevésem!

Köszönöm a kedves szavaidat, minden jót és sok erőt, kitartást kívánok neked, van értelme hidd el!

 

 

#1482 monika26 hozzászólása: 2010.04.12. 10:00

szia!végig olvastam a történetedet,énis nagyon szeretnék meg gyógyulni és meg ismerni ezt az embert,aki talán segithet rajtam is!köszönöm hogy leirtad a történetedet reményt adsz szerintem itt sok mindenkinek!megnézem a honlapját énis szia!

#1481 edike81 hozzászólása: 2010.03.26. 13:36

 

Szia Tündike!

Nagyon örülök neki hogy tetszett a történetem.

jankai.janos@gmail.com

Ez az email címe ide lehet neki írni, de van telefonszáma is, amit megtalálsz a honlapján: LÉLEKTERÁPIA!

Köszönöm a jókívánságaidat hasonló jókat Neked is! Keresd fel, tud segíteni bármi miatt is pánikolsz, vagy bármilyen pszichoszomatikus állapotban is vagy. Merthogy tudd mi nem betegek vagyunk, mi csak vagyunk egy állapotban ami el fog múlni. Hisz ami egyszer elkezdődik az el is múlik. Nem igaz?! Gondolj csak bele. Örök körforgás, az élet törvénye. Ha valaminek van kezdete, van VÉGE IS!

Kitartást!!!! És mindenekelőtt sok sikert!

#1480 Tundike1 hozzászólása: 2010.03.26. 12:01

Szia!

Nagyon tettszett a történeted, és megszeretném kérdezni, hogy hogyan és hol érhető el Jankai János!Nagyon-nagyon sok sikert kívánok és nagyon szép napot!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close