Mit tudjunk tenni ?

Téma címkék:
2010.03.25. 14:09

Helló! Jocóka vagyok és néha nagyon el vagyok keseredve, hiszen vannak olyan napok, amikor semmire sem vagyok jó, a szó szoros értelmében! Olvasom, hogy nagyon sokan vagyunk ilyen és ehhez hasonló helyzetben! Kell legyen kiút, kell hogy legyen! Nem lehet leélni így az életet, legalábbis nem akarom! Pedig több, kevesebb kieséssel, már 13 éve ebben szenvedek, többféle gyógyszert kipróbáltam, amelyek használtak, de csak bizonyos ideig. Most Rivotrilt szedek és kritikus helyzetekre – szédülés, nagyobb mértékű gyomorremegés, ideges állapot, izgatottság,stb- Tranxenet írt fel a doki. Mindezek ellenére sem érzem jól magam, pl.ma sem, ezért is írok most, amikor az egész napom pocsék volt ezidáig. Mit lehet tenni ? Nem akarom többé ezeket az érzéseket érezni! Sokszor úgy érzem, mintha nem is én lennék, csak járok az úton, mindez főleg délelőtt történik velem. Ha tudtok valami pozitív gyógymóddal előállni, szívesen elolvasom. Addig is gyógyulást és előre is köszönöm!

#1488 LaneStelay hozzászólása: 2010.03.27. 22:58

Sziasztok.

Csatlakozom Jocóhoz. Már ami a tüneteket illeti, de mégsem hiszem hogy pánikbeteg lenék. (sztorim fent van)

Tényleg érdekelne mit lehet tenni?

#1487 Adelka hozzászólása: 2010.03.26. 13:24

Szia…hat igen en is szedtem ezeket a gyogyszereket de nem sokat hasznaltak,a sajat ero, akarat, pozitiv dolgok segitenek hosszu tavon…..sajat tapasztalat.Csak ezekhez  oriasi turelem kell, es ez  nekem  is  keves…………..Nincsen varazspalcam amivel mindent eltunthetek….ez  egy kedves kis zene……..panikmentes delutant!!

#1486 edike81 hozzászólása: 2010.03.25. 16:43

Kedves Jocoka!

Leírtam ide hogy mit lehet tenni és én mit ajánlok Az ember aki segíteni tud címmel.

Sok sikert!

 

#1485 csharles hozzászólása: 2010.03.25. 15:27

Kedves jocoka!

A fenti dolgokat elmondta már a saját orvosának? Lehet, hogy akkor lehetne gyógyszert váltani… Először is nem szabad arra gondolni, hogy nem vagyunk jók semmire. Ekkor érdemes kisebb dolgokat, célokat magunk elé tűzni, amelyeket könyebben végig lehet csinálni. Így sikerélményben lesz részünk, ami nagyon jó hatással lesz ránk. (pl. tanulásban, otthoni munkában, emberi kapcsolatban, stb.)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close