Bppv-Félek folyt.

Téma címkék:
2010.03.25. 18:55

Köszönöm Nektek a hozzászólásotokat , nagyon aranyosak vagytok, hogy válaszoltatok nekem.  Kétségbeesésemben már az az első ha ráérek, megnézem ezt az oldalt.

Tegnap már nem szédültem annyira, de ma délelőtt megint. Úgy látszik, ez tényleg olyan betegség, ha elmúlik, nem szabad nagyon örülni, mert úgyis visszajön !

Reggel alig mertem az ágyban elfordítani a fejemet, mikor felébredtem, annyira féltem, mi lesz.  Sőt éjszaka meg sem mozdultam, annyira rettegtem attól, hogy ha megmozdulok, attól függetlenül, hogy fekszem, ijesztő szédülés tör rám.

Nálam még ilyenkor az a nagy gond, hogy nagyon félős vagyok, bepánikolok, beképzelek magamnak nagyon súlyos betegségeket, aztán leizzadok s hányingerem van a félelemtől, mit ne mondjak, most is sírva mondtam már ismerősnek, hogy attól rettegek, nehogy agydaganatom legyen, mert a szédülést, hányingert ott szoktam hallani, annál a betegségnél is. Így aztán persze, csuromvizesre izzadok, mikor nem múlik, hanem egyre erősödik ez a szörnyűség  !!!

Köszönöm Nektek, szívesen olvasom ha írtok : Ági 

 

 

#1490 juhasz0515 hozzászólása: 2010.03.27. 16:21

Szia Ági!

Nekem is hasonló tüneteim vannak. Írtad az agydaganatot, nem csináltak Neked MR vizsgálatot? Akkor legalább megnyugodnál. Én 3 hónapja szédülök folyamatosan, és a Betasercet szedem és csináltam a tornát. Nekem se múlik még, egyik nap jó, másik nap megint rossz, szóval tényleg nem lehet sokáig élvezni, h jól van az ember. Én nagyon tudok örülni annak, mikor kicsit megáll a szédülés. Ez megy 3 hónapja már:(Nekem elvileg vestibularis neuronitisem van, de a tünetek ugyanazok. Szóval én is átérzem mit érzel, én is ebben vagyok. Sajnos!

Mielőbbi gyógyulást! Judit

#1489 ildiko710713 hozzászólása: 2010.03.26. 12:02

Szia Ági.

Én is írtam ide történetet.6 hónapja kezdődött és most talán már gyógyultnak mondhatom magam.Hidd el mindent kipróbáltam és semmi sem jött be csak a torna.Szerintem neked is meg kellene csinálnod.Tudom borzalmas a szédülés tőle de pont az a lényege.Akkor jönnek ki az egyensúlyi központból amikor a szédülést érzed.Én abbahagytam gyógyszert mindent mert már elkapott az ideg,hogy akkor sem jobb ha betartom az orvos utasítását.Munka közben sokszor annyira ment a fejem,hogy legszivesebben a falba vágtam volna.És akkor egy kedves ismerősöm elküldte nekem a tornát.Már a 3-diknál kivéreztem és borzalmasan éreztem magam.Pihentem kicsit és tovább csináltam.Nem jutottam sokáig és megint szédültem.Sírtam is.Másnap kezdtem előlről de már éhgyomorra és két B6-tal a gyomromban.És így tovább mindennap előrébb jutottam.És egyszer csak már végig tudtam csinálni szédülésmentesen.És amikor már ment rendesen akkor már nem csináltam tovább nehogy túl tornázzam magam.Ez kb. két hét volt.Magas párnán alszom és vigyázok a mozdulataimra.Én is féltem és halálfélelmem is volt.Muszály a gondolataidat elterelni mert psichésen is okozhatod a szédülést.Én is így jártam és egyszer csak arra jutottam mekkora hülye vagyok ha nincs bajom már akkor is csinálok magamnak.Néha kellett nyugtatót is beszednem mert máskülönben nem ment.De nem rendszeresen.Kívánom neked minél hamarabb gyógyulj meg mert tudom min mész keresztül.Sok sikert és kitartást neked.Szia.Ildi.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close