kivagyok:(

Téma címkék:
2010.04.14. 17:44

Bernadett vagyok, 27 éves egy 2 és fél éves kislány anyukája. A történetem nem is tudom hol kezdődik. Talán tavaly márciusba volt az, hogy egyik étkezés után furcsa érzés kerített hatalmába. Olyan volt, hogy gyorsan vizet kellett innom mert azt hittem megfulladok :( Na onnantól kezdve nem ettem egy falatot sem mert féltem az újjabb ilyen esettől, szeptemberig ez ment az orvos nutridrink italt írt fel mondván legalább ez legyen bennem:(. Voltam kivizsgáláson, de semmit nem találtak hála égnek:) Nyelőcső és gyomortükrözésen is voltam nyelési röntgenen egyik sem mutatott semmi kórosat. Aztán kicsit megnyugodtam a vizsgálatok után és a háziorvosom is azt hajtogatta ez pszihésen van nekem, lelkiproblémáktól így októbertől mintha elvágtak volna elkezdtem enni.

Aztán már mertem egyedül is, nem kellett mellém ülni senkinek. Most december óta megint visszaestem:( Úgymond ma már megint nem merek egyedül enni megint minden után vizet iszom de szerintem kezdek bezizzenni, ha valami a számhoz ér már mosom az arcomat és vizet iszok ha valamihez hozzáérek és úgy nyúlok a számhoz akkor is és amíg meg nem mosom és nem iszok vizet. Addig tiszta pánikba érzem magam és kerülget a rosszullét:(:( Mi történik velem? Tiszta hülyének érzem magam :( Ha valaki tud valamit írni vagy volt ilyen helyzetbe kérem írjon, mert nagyon elvagyok keseredve. Ja azt elfelejtettem leírni hogy tavaly márciustól szeptemberig 108kg ról lefogytam 65kg re:(. Szóval tényleg komoly volt:(.  Válaszotokat előre is köszönöm bernadett.

#1602 bettybaby hozzászólása: 2010.04.15. 16:00

SZIASZTOK!SZERETNÉM MEGKÖSZÖNNI MINDENKINEK AKI ÍRT:) NAGYON JÓL ESIK ,HOGY ÍRTATOK.SOKAT JELENT ,HOGY VAN ILYEN OLDAL ÉS ITT AZ EMBER LEÍRJA A PROBLÉMÁIT ÉS FOGLALKOZNAK VELE ÉS PRÓBÁLNAK SEGÍTENI.ÉS MOST LEHET EZ KICSIT FURÁN FOG HANGZANI DE AHOGY TEGNAP IS OLVASGATTAM A TÖBBIEK LEVELEIT RÁJÖTTEM NAGYON SOK HASONLÓ PROBLÉMÁVAL KÜZDŐ EMBER VAN MINT ÉN EZ KICSIT ERŐT AD HOGY MÁSOK IS VANNAK ILYEN HELYZETBE VAGYIS VOLTAK ÉS KITUDTAK LÉPNI BELŐLE:) AMINEK SZÍVBŐL ÖRÜLÖK:).  KÖSZÖNÖM SZÉPEN A SEGÍTSÉGETEKET MÉGEGYSZER PUSZI BETTY

 

#1601 zetor hozzászólása: 2010.04.15. 15:02

Szia! Nekem szerencsére sosem volt súlyproblémám, viszont szorongtam/szorongok, és szerintem ezért van olyan, hogy önkéntelenül levegőt nyelek, illetve “megakad a torkomon a falat, egy pillanatig nem tudok nyelni.  Valószínűleg nálad is valami szorongás lehet, plusz a sok fogyókúra is valószínűleg megváltoztatta az evéshez való természetes hozzáállásodat!  Gyógyulj meg mihamarabb, puszil Zetor!

#1600 Berta hozzászólása: 2010.04.15. 14:25

Kedves Bernadett! Mintha a saját sztorimat olvastam volna. Biztasson, hogy én egy idő után elfogadtam, több kivizsgálás után, hogy szervileg tényleg nincs semmi bajom, addigra fogytam 10 kilót. Rexetin gyógyszert szedtem néhány hónapig, ez szorongásra van, a szerotonint állítja helyre az agyban. Minden rendbejön, hidd el! Itt az én példám, hiszen ez egy éve történt. Sok sikert!

Berta

#1599 babriella hozzászólása: 2010.04.15. 12:38

Kedves Betti!

Nézd a jó oldalát végre elérted a kívánt testsúlyodat!Biztos gyötrelmes dolgokon mentél át de állj hozzá pozitívan.Mert ha nem azt teszed állapotod csak rosszabbodni fog!!

Nyugodtan igyál vizet ha te úgy érzed magad biztonságban,hiszen a megfelelő agyműködéshez szüksége van a szervezetnek a vízre.Azt csak te tudhatod mi történt veled ami ezt kiváltotta nálad.Egy fel nem dolgozott,el nem fogadott,dolog történt veled ami miatt ez kialakult benned.Így tiltakozik a szervezeted ellene.Minden betegség az agyban dől el,de az agyunkat mi is tudjuk irányítani.Csak úgy lehet meggyógyulni ha megküzdesz vele.A gyógyszerek csak átmenetileg segítenek.Függőséget okoznak és nem is használnak.Milyen gyógyszer az amitől 5 év alatt sem gyógyul meg valaki?

Ezt az állapotot csak te tudod majd megfelelően kezelni.Ne engedd hogy úrrá legyen rajtad a félelem!!!!!!!!!Tudom nem könnyű én is sokat küzdöttem ellene de megérte.Magadnak kell megküzdeni érte nem fog senki helyetted!!!!!!!!!Nálad így nyilvánul meg hogy nyelési nehézségeid lesznek.Néha nekem is volt.de olyankor mindig ittam valamit akár gyümölcslevet,hogy a nyelési reflex működjön.Közben próbálgattam darabosat is.Lényeg az,hogy ne hagyd magad!Így akarod leélni az életedet?Még fiatal vagy ahhoz.Küzdj ellene teeljes erőddel és sikerülni fog.Nem az agyad irányít téged hanem te őt.Sok sikert.

Egy VOLT pánikbeteg.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close