szorongás vagy nem????

Téma címkék:
2010.04.15. 19:45

Kiegészíteném !

Alpjába véve nagyon életvidám vagyok humorom az nagyon van és örülnék ha ezt megtudnám osztani a barátaimmal azzal a kevéssel akiket igy megismertem ők se tudják valojába milyen is vagyok csak a családom ők ismernek igazán tudják hogy mennyire életvidám vagyok és ez  dühit a legjobban hogy két személyiségem van nem tudom megszüntetni a “szorongósat” még egyszer kérlek titeket valami féle választ adjatok=(

vagyis hát igazából nemis tudom mit keresek itt tudom hogy igy nem fogom tudni megoldani  de azért kiváncsi vagyok mit reagáltok rá…ha egyáltalán reagáltok.

#1604 kig121 hozzászólása: 2010.04.20. 11:32

Szia Kira,

Ha jól veszem ki akkor te 17 éves vagy. Leginkább önbizalom hiányban szenvedsz véleményem szerint és nem kettős személyiséged van. Nálam is volt olyan, hogy a fociban kiemelkedő voltam és ott elismertek a társak, barátok, felnéztek rám. Ott én voltam a poéngyáros. Viszont a suliban az osztálytárak előtt meg se mertem szólalni, mert nem voltam “menő” srác. Aztán a mostani feleségem akivel középsuli 4ikben kezdtem el ismerkedni adott elég önbizalmat. Azóta bármilyen társaságban merek beszélni, megnőtt az önbizalmam, de csak egészségesen.

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close