Még valami:)

Téma címkék:
2010.04.17. 13:54

Bocsi, hogy ennyit ömlengek, de tényleg segíteni szeretnék:hallgassatok minél több vidám zenét!  Aki internetezik, biztos ismeri a youtube-t.  Ha nem haragusztok, írok néhány példát, nekem milyen zenék szoktak segíteni, növelni az energiaszintet: Adiemus  Adiemus, Enya, Dae Jang Geum:Onara, indian dreamsketcher, az indián zenék általában és minden egyéb, amit szerettek! Hallgassatok sok zenét! Valahol olvastam, hogy a zene a mennyország, a festészet a purgatórium, a szobrászat a pokol….lehet, hogy butaság, de az előbbi feltétlenül igaz!

#1615 Ikszypszilon hozzászólása: 2010.08.17. 14:52

Logikus ! :)

#1614 zetor hozzászólása: 2010.08.17. 13:14

Szia!  Köszi a tippet, télen nyomatom az ezer milligrammos aszkorbint is, ha influszezon van. Szedném egész évben, csak hát  nem én vagyok itthon a pénztáros.  Néha én is rágyújtok, sajnos szülés óta ugyanúgy kívánom, kétszer-háromszor várandósan is rágyújtottam. Persze nem per nap, hanem összesen. Keveset cigizek, de azt nagyon élvezem.  Párom is csak alkalmanként szív, kb. csak ha iszik-szerencsére nála nincs komolyabb probléma az alkoholfogyasztással, bár mindig van itthon ital, így egy éve pár hónapra könnyen rászoktam. Minőségi borokat és házi pálinkákat szoktunk fogyasztani, az én gyomrom sajnos nem bírja a sört.  Szerencsére mióta pszichológushoz járok és alkalmanként enyhe nyugtatót szedek, megmaradt a csak alkalmankénti, közösségi italozgatás.  Ákos-a régebbi számíit szeretem én is, meg hogy olyan jobboldali:)   Enya is nagyon jó.   Védd a férjed máját is, amellett, hogy a lelkét ápolod! A csalántea jó méregtelenítő.  Amíg úgy érzed, csak vele tudsz élni, mindent tegyél meg a kapcsolatotokért!  A gyermeketek is még olyan kicsi. Én mikor nagyon mélyponton vagyok párkapcsolatilag, minden arra gondolok, mennyire szerettük egymást, mikor megismerkedtünk.  Ez többnyire megnyugtat.

#1613 zetor hozzászólása: 2010.08.17. 08:47

Neked is szép napot!   Zenében tudom még ajánlani Dido-t, Kövi Szabolcsot, és a Beatles-t-ez utóbbi állítólag a könnyű zenében egyedüliként úgy képes hatni a két agyféltekére, mint a klasszikus zenék.   Hát, én is részben a párom miatt járok pszichológushoz…..ő ugyan nem alkesz, csak tavaly belőlem csinált majdnem alkeszt, de sikerült leállnom.  Szerintem bordiként igazán semmire sem tudok rászokni-csak az internetre:) Jó babázást!  Mennyi idős? Fiú/lány?  Nekem van egy négyéves lányom és egy másfél éves fiam, velük  vagyok most itthon.

#1612 zetor hozzászólása: 2010.08.16. 15:25

Szia! Engem is megbántott ikszipszilon legutóbbi, téged kioktató hozzászólása. Akartam még tegnap este valami sablanos nyugiszöveget írni-hogy nem veszekedni, hanem gyógyulni és meghallgatni járunk ide, akinek nem tetszik a kommentje, vagy története, arrra egyszerűen nem reagálok, ennyi.   De elmaradt, ne haragudj, és szerintem egyáltalán nem volt sértő a péklegényes gondolatod.   Hát, kellemes zenehallgatást, én éppen számlákat válogatok.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close