Légcső szűkület, szívgyengeség és cukorbetegség.

Téma címkék:
2010.05.01. 03:10

Benjamin vagyok és félek, hogy nemsokáig élek 52-éves vagyok. Légcsőszükületem van, négyszer tágítotak a BP-i Korányi tüdő klinikán hajdu-bihari vagyok, a tágítás nemjárt sikerrel, kéthét után vissza szűkűlt. Jelenkeztem a debreceni Kenézi pulmológiára. Ott a tüdőgyógyász megnézte a légcsövem, legalábis akarta, de nemtudta lenyomni az eszközt, annyira összevolt szűkülve. Ezt követően a debreceni tüdőklinikára küldöt, lézerrel kezeltek ötször, de nemsok sikerel, most ottartok, hogy két 200 báros oxigént használok el egy hét alatt.

A szívem legyengült az erős fulhadástól nagyon igénybe vette, az erőkifejtést: Euphilong kapszulát, konkord szivgyógyszert, Apo-Famotidint, medrolt és frontint szedek, az oxigénnel közösen tudom enyhíteni a szörnyü nehéz fuladást, de már töbször gondoltam az öngyilkosságra, mert nagyon nehéz. Budapesten betudtak volna építeni egy bővitőt, de nem tették, az indok az volt mivan, ha gyomormosásra kerül a sor bármi miatt megfulladok. Azt mondta az orvos ebből nem lehet meggyógyulni, még ehez párosul, egy súlyos cukorbetegség, inzulinozom magam négyszer naponta. Ez a kersztem, mit tegyek?

#1692 csharles hozzászólása: 2010.05.31. 18:26

Tisztelt valdez!

Először is biztos vagyok benne, hogy nem tudok megfelelő választ adni Önnek, hogy mit tegyen. Nem tudom, hogy vallásos-e, de higyje el, hogy rengeteg erőt ad az, ha – akár bajban, akár jóban – rájövünk arra, hogy vannak csodák. Arra kérem, hogy ha már nem tudnak segíteni Önnek az emberek kérjen mástól segítséget, odafentről. Jobbulást!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close