Leblokkolás, pánikbetegség

2010.05.16. 16:57

Kérem írjon nekem olyan akinek hasonló problámája van mint nekem mert már nagyon el vagyok keseredve semmi hangulatom sincsen. 3 éve kezdődött nálam hogy nem tudok menni egyedül csak akkor ha valaki fogja a kezemet. Otthon a lakásban most már el vagyok de olyan is volt mikor ott is csak a széket húzgáltam magam alatt úgy tudtam közlekedni. Mindenhová kocsival tudok menni a két gyerekem fogja a kezemet míg beülök a kocsiba de van mikor velül sem tudok menni csak olyan felnőttel aki stabil és olyan magas mint én. Se  az iskolába sehová nem tudok bemenni mindig várni kell valakit aki elkisér ha el akarok intézni vmit.

Ha tud valaki segítsen!

Email: kiskatalin76@freemail.hu

#1721 monika26 hozzászólása: 2010.05.19. 12:32

szia berta!ugylátom végre valaki irt a bach virágterápiát hogy használt!!azt hiszem énis+probálom!!én beszéltem multkor egy terapeutával innen és ajánlotta is hogy melyik fajtáju lenne jo nekem!!örülök hogy olvastalak

#1720 Berta hozzászólása: 2010.05.19. 11:58

Szia! A szédülésem 1 hónapja jött elő éjszaka, aztán hánytam is tőle, most már csak labilis vagyok. Az első két hét rettenetes volt, nem tudtam, mi bajom (igaz egy csomó vizsgálat után most sem tudják…). Én is pánikoltam a tünetektől. Aztán szedni kezdtem 2 homeopátiás szert: Vertigoheel és Cocculine, mindkettő a szédülésre van. Segítettek. Meg ezerrel szedtem a Bach- cseppeket a pánikra, félelemre, egyensúlyra. Meg lehet rendelni a neten, ha érdekel, nem kerülnek nagyon sokba, 3000 Ft körül. csak befújod a szádba, vagy megiszod vízben, és agyő pánik :-) Meg nekem kineziológus segít sokat lelkileg! Viszont 1 hónapja nem dolgozom emiatt, meg én sem nagyon mentem ki eddig, de tegnap már mertem kocsit vezetni. Nekm akkor zavaros a fejem, ha felülök fekvésből vagy lehajolok. De az a lényeg, hogy ne félj a tünetektől! Erre nagyon jó a bohócvirág csepp, a konkrét félelmekre van. Ja, és ha tudod, gondold végig, hogy mi volt az előtt, mikor először féltél egyedül menni. Na, erre lenne jó egy kineziológus, mert vele meg tudnád keresni az okokat. Sok sikert!

#1719 Adelka hozzászólása: 2010.05.19. 11:04

Szia Berta… hat meg szeretnem kerdezni, hogy birod a szedulest engem ez ijeszt a legjobban.Most mar egy hete tart mindennap es sokaig zavaros a fejem meg nagyon szedulok………nagyon iidegesit mivel egy jo ideje nem voltam igy.(most miert alt elo ujra es  emiat felek kijarni is ujra egyedul)………….panikmentes napot mindenkinek!!!!

#1718 Berta hozzászólása: 2010.05.19. 08:28

Szia! nekem már sokféle pánikom volt, jelenleg szédülök 1 hónapja. Próbáld meg tisztázni magadban, hogy miért nem mersz egydül menni: szédülsz, bizonytalan vagy, félsz? Ha ezt tisztázod tudok neked ajánlani Bach virágcseppeket, kimondottan fóbiásoknak és pánikosoknak is van. Velem csodát tett. Lotti

#1717 monika26 hozzászólása: 2010.05.18. 07:02

szia hát nemtudom ritkán kap el de akkor nagyon!lehet dili de ha tudom hogy a xomxéd csaj itthon van akkor nemjön rám mert tudom ha gáz van csak átcsörgök……..

#1716 babriella hozzászólása: 2010.05.18. 06:29

Mónika,én mikor féltem egyedül lenni otthon,bekapcsoltam a tévét vagy a rádiót és ráadtam a hangerőt.Próbáld ki te is ,nekem bevált:)))

#1715 monika26 hozzászólása: 2010.05.18. 06:22

sziasztok!milyen érdekes ez a betegség?én már rájöttem a fejünkben van a baj!!mert én pl.ugyvagyok hogy az utcánkban,söt még a másikba is elmerek menni viszont továbbnem!persze mert mindjárt jön a gondolat hogy huha ha tovább megyek tuti roszul leszek!?és leblokkolok és perxe viszafordulok sajnos!mert tudom ez a baj!de hát ez van!remélem majd viszajön azis mikor egyedül tudok közlekedni nem kell hogy vigyenek mert azért ez valahol nagyon kellemetlen ám!rávagy szorulva másra…..stb stb+a roxul létek is elég roszak de azokat már nagyábol legyüröm mikor jönnek!!csak az a baj mostanában+int kezdek félni egyedül itthon,de majd eztis legyözzöm……

#1714 babriella hozzászólása: 2010.05.17. 14:17

Kedves Katalin!

Én már túl vagyok ezen:))

Leírom nekem hogy sikerült,próbáld meg te is de kitartás kell hozzá.

Először is jelölj ki magadnak egy pontot nem messze a lakástól ahova el fogsz jutni!!!!!Közel legyen nem kell rögtön messze menni csak fokozatosan.Lehet a kerítés,egy oszlop,egy kapu egy autó a ház előtt stb……

Nézd mereven a célt és mondogasd magadban hogy odajutok.Ha nem mersz kimenni vagy elindulni akkor fuss!!!!

Fuss a kijelölr helyre és vissza oda ahonnan elindultál.Gyakorold többször is,mert az agyad rögzíteni fogja hogy te megtetted akkor is amikor féltél.Egy idő után menni fog:)))Különben is futás közben soha nem jön pánik roham!!Ha már futva sikerül akkor próbáld sétálva és közben mondogasd hogy odajutok.Ehhez kitartás kell de megéri hidd el ,ha nekem sikerült neked is fog.Én már évek óta gyógyult vagyok:))

Még ma kezdd el,ne várj,nincs veszteni valód!!

#1713 Adelka hozzászólása: 2010.05.17. 12:31

Szia….hat sajnos ismeros nekem is ez…, epp nem ennyire de majdnem, most  peladaul pont igy vagyok megint nem merek kimeni egyedul csak ha jon valaki velem vagy meletem ,a hazba se valami jo a mult heten mindennap nagyon szedultem kelet fogozkodjak sokszor , most is gondolkodom ,hogy ki kell menyek  vasarolni es felek  egyedul varom jojon haza a lanyom es vele megyek…ez van..(ugy unom  ezt az egeszet ) pedig voltam jobban is egyedul vasaroltam meg jarkaltam mar ugy orultem is , hogy jobban vagyok erre a mult vasarnap  ujra elojott…………de hat fel a fejjel kell legyen meg jo is..!! kitartast neked is!! me3g jo hogy vezetsz azert ugyes vagy en felek vezetni is……??!!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close