Pánikbetegségem története

2010.05.16. 16:22

Katalin 34 éves 2 gyermekes nő vagyok. Betegségem a második gyerekem születése után kezdődőtt kb 2 évvel. 2007. óta küzdök ezzel a problámával,hogy nem tudok egyedül közlekedni csak ha valaki velem van és tudok kapaszkodni. Már voltam orvosnál szedtem is a dalsan nevű gyógyszert mostanáig de jelentős javulást nem értem el. Volt,hogy úgy tudtam menni,hogy fogtam az esernyőt és akkor valahogy elmentem. De mindenhová kocsival megyek a gyereket kiteszem az iskola előtt és az ovinál pedig a fal mellett megyek be és a kerírtés tövében állok meg,hogy vissza tudjak menni. Ha valaki tudna segíteni vagy hasonló a problémája szívesen venném.

#1712 scriabin hozzászólása: 2010.05.26. 08:45

Kedves Katalin!

Már többször, többeknek próbáltam felhívni itt a figyelmét a BACH-VIRÁGTERÁPIÁRA, ami megoldást jelenthetne a problémádra, ill. sokak problémájára. Ez egy mellékhatásoktól mentes, növényi kivonatokat használó (tehát gyógyszermentes) terápiás eljárás, amely nem elfed és elnyom (=tüneti kezelés), hanem az okok feltárásával és az észrevehető hiányok kiegyensúlyozásával (=oki kezelés) segíti az öngyógyítást, a gyógyulást. Gyakorló tanácsadóként már többször volt szerencsém végignézni, hogyan szorulnak háttérbe, szelídülnek meg, majd tűnnek el azok az érzések, amiket Te is tünetként emlegetsz a leveledben. Ha érdekel egy igazán szelíd és hatásos eljárás, ami minden kényelmetlenségtől mentesen hozhatna változásokat az életedben, szívesen segítek! Akár úgy, hogy a módszerről mondok többet és segítek a tájékozódásban, vagy akár úgy is -földrajzi korlátoktól függően-, hogy személyesen ismertetlek meg a módszerrel és kínálok támogatást.

Üdvözlettel: Zoli

#1711 Szilvi29 hozzászólása: 2010.05.20. 10:50

Szioka! Ovastam amit írtál ,szeretném felvenni veled a kapcsolatot,hasonló problémám van nekem is.Adok egy skype címet,reméllem van neked is:ninanina8800igaz

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close