Pánik és szorongás

Téma címkék:
2010.05.19. 08:48

Én 25 éve nem tudok utazni buszon,

Nem tudtam lakáson belül közlekedni. Akkor még volt jó pszichoterpia. Most csak gyógyeszerrel töik tele az embert, ismerem ezt a pokolot amit leírtok. Azt hittem annó egyedül vagyok, sajnos nem. Pánik, szorongás, nagyon szertenék elutazni, de nem merek ráadásul 9 hónapja sírok és mindenért.

Eszembe jut miylen cudar dolgok vannak, szegénység, éhezés soha nem tudtam dolgozni. 54 éves vagyok 50% nem kapok munkát nincs semmi jövelemem. Tehát van okom félni, de olyan mértékű szorongásra amiket átálek nincs okom.

 

Biztos gyógyítható vagy, elhallagatják mert gyógyzser  az üzlet

 

#1729 scriabin hozzászólása: 2010.05.26. 08:44

Szia!

Már többször, többeknek próbáltam felhívni itt a figyelmét a BACH-VIRÁGTERÁPIÁRA, ami megoldást jelenthetne a problémádra, ill. sokak problémájára. Ez egy mellékhatásoktól mentes, növényi kivonatokat használó (tehát gyógyszermentes) terápiás eljárás, amely nem elfed és elnyom (=tüneti kezelés), hanem az okok feltárásával és az észrevehető hiányok kiegyensúlyozásával (=oki kezelés) segíti az öngyógyítást, a gyógyulást. Gyakorló tanácsadóként már többször volt szerencsém végignézni, hogyan szorulnak háttérbe, szelídülnek meg, majd tűnnek el azok az érzések, amiket Te is tünetként emlegetsz a leveledben. Ha érdekel egy igazán szelíd és hatásos eljárás, ami minden kényelmetlenségtől mentesen hozhatna változásokat az életedben, szívesen segítek! Akár úgy, hogy a módszerről mondok többet és segítek a tájékozódásban, vagy akár úgy is -földrajzi korlátoktól függően-, hogy személyesen ismertetlek meg a módszerrel és kínálok támogatást.

Üdvözlettel: Zoli

#1727 emcsyke hozzászólása: 2010.05.19. 17:46

köszönöm  ennyi idős korban már nagyon nnehéz Pedi gnem ne érzem koromat

Szertenék új étet kezdeni

#1726 mesterkati hozzászólása: 2010.05.19. 13:51

Kitartást kívánok neked már bocs,hogy letegezlek de így könnyebb írni. Én is ugyenebben a cipőben járok 3 éve nem tudok egyedül közlekedni csak segítséggel megyek mindenhová, Sem az iskolába nem tudok bemenni a gyerekért sehová sem. Már jártam pszichológusnál is de a felírt gyógyszer nem hatott. Nekem sincs soha jókedvem mindig nézem az embereket nekik milyen jó hogy tudnak menni. Nem tudom mi lenne a jó megoldás de mégiscsak arra jutok,hogy szakember meg az akaraterő nélkül persze nem megy. Nagyon vigyázz magadra próbálj megnyugodni.

Katalin

#1725 eva1 hozzászólása: 2010.05.19. 11:56

en is megertelek mert en is ebbe a cipoben jarok de neha egy kicsit jobban vagyok akkor mar orulok neki hogy lekuzdtem de par napig elvagyok azutan ujbol jon minden nem tudom mitol van ez az egesz szerintem mar annyira ebben elunk hogy csak erre gondolunk ez nem jo . En most megprobalok jogazni meg setalgatni mintha egy kicsit jobb lenne mar delutanonkent el is jarok dolgozni uzletbe emberek koze beszelgetni es nagyon jo probalj meg te is tornazni vagy valamivel lekotni magad meglatod sokkal jobb lesz        sok sikert

#1724 Adelka hozzászólása: 2010.05.19. 11:01

Szia.. hat egyedul nem vagy, sot ahogy latom es olvasom sokan vagyunk ebben  a “hajoban” hat mar 4 eve en se dolgozzom es ahogy erzem magam meg nem is tudok menni egyelore..?! ha egyaltalan fogok is tudni menni…en sokat idegesitem magam ezen nalunk  semit nem adnak erre a betegseget..(akkor gondolod?) na de hat gondolom hogy leszunk jobban is……te egyedul vagy  van csalad??………………kitartast kivanok!!!!!!!!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close